EDUCACIÓ

Gavà començarà el curs amb 130 alumnes més que l'any passat

La principal novetat d'aquest nou cicle és l'obertura d'aules d'ESO a Gavà Mar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nou curs escolar donarà el tret de sortida el 12 de setembre, i l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, presentarà a les 8.50 h d'aquell mateix dia la nova temporada escolar a l'escola Gavà Mar.

Aquest curs, el centre es transforma en un institut escola, i s'amplia així l'oferta d'educació secundària a la ciutat. Seixanta alumnes faran les classes en un mòdul prefabricat fins que s'executi el projecte de construcció del nou institut escola.

L'ESO a Gavà Mar, principal novetat

L'obertura de les primeres aules d'ESO a Gavà Mar és la principal novetat del nou curs, que arrencarà dimarts amb 7.025 alumnes d'educació infantil, primària i secundària, 130 més que l'any passat.

Aquest nou cicle escolar, l'Ajuntament de Gavà amplia les ajudes destinades a les famílies amb la creació d'una nova beca per a sortides curriculars, que s'afegeix a les de llibres, activitats extraescolars i de menjador per a alumnat de secundària.

Notícies relacionades

Així mateix, es posa en marxa un nou servei per a la infància: el Centre de Desenvolupament Infantil i Detecció Precoç per a infants de fins a sis anys amb dificultats en el desenvolupament.

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA