Els nens de Gavà participen en el casal d'estiu de l'escola Jacme March

La iniciativa acull a 120 nens gavanencs de 4 a 12 anys

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Gavà ha posat en marxa aquest agost un casal a l'escola Jacme March amb l'objectiu de fer possible que els nens puguin gaudir d'un espai de joc i de convivència durant les vacances. 

El casal, que s'allargarà durant tot el mes, acull a 120 nens gavanencs de 4 a 12 anys, dividits en dos grups d'edats, que han estat proposats per l'Àmbit de Benestar i Acció Social de l'Ajuntament.

Famílies amb dificultats

L'alcalde accidental de Gavà, Miguel Ángel Díaz, va visitar la setmana passada el centre per interessar-se pel seu desenvolupament. Díaz ha destacat que aquest projecte "és una opció d'oci educatiu que fem a l'agost i que està destinada a famílies que poden tenir dificultats per anar de vacances, i està pensat també com una oportunitat educativa per treballar valors des d'una perspectiva lúdica, divertida, i a prop de casa".

Notícies relacionades

Díaz s'ha mostrat molt satisfet amb la posada en marxa d'aquest casal "en un mes com l'agost, que és de ple estiu, en el qual els nens aprofiten per aprendre, per divertir-se, per compartir, i per aproximar-se al món de l'oci educatiu, que és una aposta alternativa per tenir un oci basat en valors".

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Estiu Nens