El conductor ebri que va provocar un accident múltiple a Viladecans serà jutjat a Gavà

El vehicle que conduïa l'home, de 26 anys, va col·lidir amb altres que es trobaven aturats en una retenció a la C-32

1
Es llegeix en minuts
ACN / GAVÀ

Els jutjats de Gavà citaran pròximament el conductor d'un turisme que anava begut i que va provocar un accident de quatre vehicles a Viladecans.

Els Mossos van detenir el subjecte diumenge passat. El vehicle que conduïa l'home, de 26 anys, nacionalitat georgiana i veí de Barcelona, va col·lidir amb altres que es trobaven aturats en una retenció a la C-32.

PERSECUCIÓ DEL TURISME

Els fets es van produir el mateix dia cap a les 22.10 h, quan es va produir al quilòmetre 50,5 de la C-32 un acorralament entre el turisme que conduïa el detingut i l'últim vehicle d'una retenció que hi havia a la via.

A conseqüència de la persecució, el vehicle que estava aturat va sortir disparat i va donar un cop a un tercer i quart vehicles que tenia davant, i es va produir l'accident múltiple.

Desplaçats fins al lloc de l'accident, els agents de trànsit van observar que el conductor del vehicle que havia provocat l'accident presentava símptomes evidents d'estar sota els efectes de begudes alcohòliques.

ES VA NEGAR A BUFAR

El conductor es va negar a fer la prova d'alcoholèmia. El van detenir per dos delictes, un per conduir sota els efectes de l'alcohol amb resultat d'accident múltiple de trànsit i l'altre per negar-se a fer la prova de detecció alcohòlica.

Notícies relacionades

L'home serà citat pròximament per l'autoritat judicial dels jutjats de Gavà.

Més notícies de Gavà