El pilot de Gavà Pepe Oriola no puntua al TRC Series d'Oschersleben

Torna d'Alemanya decebut després d'un cap de setmana marcat per la mala sort

Pepe Oriola, pilot de Gavà.

Pepe Oriola, pilot de Gavà.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / GAVÀ

Pepe Oriola torna d'Alemanya decebut després d'un cap de setmana marcat per la mala sort. El pilot gavanenc no va poder puntuar en cap de les dues carreres de TRC Series disputades al circuit d'Oschersleben.

En la primera carrera, que va guanyar Gianni Morbidelli, el pilot de Lukoil Seat, tot i que va sortir fort va patir un xoc amb Jaap Van Lagen. L'organització els va sancionar amb un Drive Through a tots dos i cap d'ells va poder retallar distància al líder.

"NO VA SER CULPA MEVA"

Segons Oriola,"no va ser culpa meva. O bé va frenar de cop o bé va aixecar el pedal del gas quan hauria d'haver estat quiet. Crec que ho haurien d'haver investigat però ni tan sols ho van veure".

  

Durant la segona carrera es va produir un greu accident. James Nash va empènyer Jean Karl Vernay i va sortir perdent, ja que es va posar de costat i li va donar un cop molt fort Roberto Colciago.

Notícies relacionades

Aquest es va emportar Pepe Oriola i Giacomo Altoè, i va deixar fora de carrera, sense voler, Stian Paulsen i Robert Huff. La carrera es va haver de rellançar des de les posicions de sortida després de retirar els cotxes de la pista i es va reduir a 15 voltes. 

Més notícies de Gavà

Temes:

Automobilisme