El Club de Futbol Gavà queda en zona de Play-Off de descens

El sènior masculí d'Handbol Gavà va perdre el lideratge després de perdre davant del Sant Vicenç

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / GAVÀ

La trobada amb el Llagostera, que fins aquesta jornada ocupava llocs de descens, era un partit clau pel Gavà si volia consolidar les seves opcions de permanència a Segona B.

Però els de Gavà van punxar i van perdre 1 a 0 en la seva visita al Nou Municipal de Palamós, amb un tardà gol en contra de Manel Martínez en el minut 83 del partit.

Això els deixa en el lloc setze de la taula, el què d'acabar així la temporada, els obligaria a jugar els Play-Off de descens a Tercera Divisió.

DOBLE DERROTA

Els primers equips, masculí i femení, de l'Handbol Gavà van perdre els seus respectius partits aquest cap de setmana.

L'equip femení, que rebia a casa a l'Handbol Lleida Perdinyes, van sortir derrotades per 19 a 24 i segueixen terceres per la cua de la classificació, en llocs de descens.

Al seu torn, els nois de l'Handbol Gavà van perdre per un ajustat 23 a 21 en la seva visita al camp del tercer classificat, l'Handbol Sant Vicenç – Bar Mi Casa.

Amb aquest resultat, els gavanencs perden el lideratge de la taula i es col·loquen segons, a un punt de l'Handbol Poblenou.

BONA RATXA

Notícies relacionades

El Club Bàsquet Gavà es va imposar aquest cap de setmana al Club Bàsquet Àguiles per un contundent 73 a 24. Amb aquesta victòria, els gavanencs sumen ja 4 partits seguits guanyant i es mantenen sisens en la classificació.

Més notícies de Gavà

Temes:

Handbol