L'Ajuntament de Gavà expressa el condol per la mort de l'ex regidor i 'casteller' Jordi Calatayud

L'alcaldessa Raquel Sánchez s'ha desplaçat fins a Tarragona per oferir tot el seu suport a la 'colla castellera'

jordi-calatayud gava

jordi-calatayud gava

1
Es llegeix en minuts
J. S. / GAVÀ

L'Ajuntament de Gavà ha expressat mitjançant un comunicat el condol per la mort de l'ex regidor i integrant dels Castellers de Gavà Jordi Calatayud, que ha succeït aquest matí de dissabte en un accident al local d'assaig de la colla castellera Xiquets del Serrallo, a Tarragona.

En conèixer la tràgica notícia, l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, s'ha desplaçat fins a Tarragona per expressar el seu condol als Castellers de Gavà i oferir-los tot el suport que requereixin, com atenció psicològica i els recursos necessaris per facilitar-los el retorn a Gavà.

Nascut a Cornellà el 1964, Jordi Calatayud va estar vinculat des de molt jove a diferents associacions: l'Esplai Mowgli, el Grup Ecologista de Cornellà, el Moviment d’Esplais del Baix Llobregat així com en la militància política.

Va estudiar empresarials a la Universitat de Barcelona i des de 1988, any en què va marxar a viure a Gavà, regentava un establiment comercial a la ciutat.

Notícies relacionades

Va ser membre del consell d'administració de diverses organitzacions empresarials (1993-2010) i president de l'AMPA de l'escola Eramprunyà (2007-2013). Va ser regidor al consistori per Esquerra Republicana entre 2011 i 2015, formació que també ha donat a conèixer les seves condolències a la 'colla castellera' i a la família de Calatayud.

Més notícies de Gavà