Gavà se solidaritza amb les famílies necessitades a través del 'Gran Recapte d'Aliments'

El 2015 es van recollir més de 4,5 milions de kg. d'aliments

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / GAVÀ

Els propers divendres 25 i dissabte 26 de novembre tindrà lloc el 'Gran Recapte d'Aliments' de Gavà. 

Es tracta d'una activitat solidària organitzada pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya amb l'objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades del nostre entorn.

"ALIMENTS SOLIDARIS"

Tots els ciutadans de Gavà que vulguin participar com a voluntaris a aquesta iniciativa poden dirigir-se a qualsevol de les entitats locals que hi col·laboren: l'Associació Pro-Ajuda a Minories Marginades, l'Associació de Veïns Ca n'Espinós, Càritas Interparroquial de Gavà de les parròquies de Santa Teresa i San Pere, Càritas de la Parròquia de San Nicasi, i la Creu Roja a Gavà.

Aquestes entitats, que són les que formen part del projecte "Aliments Solidaris" de la Plataforma Gavà Solidària, seran les encarregades, els dos dies que dura el 'Gran Recapte', de coordinar l'esdeveniment a Gavà i d'organitzar les tasques del voluntariat.

EL 2015, MÉS DE 4,5 MILIONS DE KG D'ALIMENTS

Els establiments d'alimentació de Gavà que col·laboren en aquest Gran Recapte 2016 i on, per tant, es poden fer les donacions d'aliments són aquests: el Caprabo de l'autovia de Castelldefels, Km 15.77; el Carrefour del centre comercial Barnasud; els Condis ubicats als carrers Pere el Gran 4, Nª Sra. de Montserrat 84, avinguda Diagonal 6, i Sarrià 19; els Consum dels carrers San Lluís 63, Verge de Montserrat 9, i el de l'avinguda Joan Carles I 29-31; els DIA de l'avinguda Joan XXIII 5, Montflorit 93-95, i Montflorit 40; el LIDL de la carretera Sta. Cruz de Calafell 69; i el Mercadona de l'avinguda Joan XXIII cantonada amb Rambla Pompeu Fabra.

Notícies relacionades

El Gran Recapte de 2015 va recollir 4.642.000 kg. d'aliments en més de 500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 25.000 voluntaris. La meta per a l'edició del 2016 és tornar a assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants.

Més notícies de Gavà