Gavà distingeix set centres educatius com a 'escoles sostenibles'

L'alcaldessa assegura que "és important que des de les escoles es treballin els hàbits saludables, ecològics, els valors ètics i el respecte al medi ambient"

setmana-mobilitat-sostenible-290916

setmana-mobilitat-sostenible-290916

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / GAVÀ

Gavà atorga el distintiu d''escoles sostenibles' fins a a set centres educatius de la ciutat, adherits a la Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat que promou programes educatius entorn al medi ambient.

L'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va ser l'encarregada de donar les plaques als alumnes dels Centres Educatius. De fet, el distintiu d''escoles sostenibles' s'ha escollit mitjançant un concurs de disseny.

En aquest certamen hi han participat alumnes de les escoles de Gavà, sent la guanyadora una alumna del col·legi Sagrat Cor a qui l'alcaldessa va fer entrega d'un diploma.

Posteriorment, les escoles Salvador Lluch, Gavà Mar, Marcelino Moragas, Immaculada Concepció i Sagrat Cor, a més de les guarderies Gimbebé i Rosauda Terradas van rebre la placa que les acredita com a Escoles Sostenibles.

En el seu parlament, Raquel Sánchez va valorar positivament aquesta iniciativa i el treball que s'està realitzant des dels centres educatius.

Notícies relacionades

En aquest sentit va manifestar que "és important que des de les escoles es treballin els hàbits saludables, ecològics, els valors ètics i el respecte al medi ambient".

Més notícies de Gavà