IDEES PER REGALAR

8 delícies gurmet per ser el convidat perfecte aquest Nadal

21570 1543515314 regalos-navidad-bizcocho-chocolate-gourmet-elcorteingles

21570 1543515314 regalos-navidad-bizcocho-chocolate-gourmet-elcorteingles

3
Es llegeix en minuts

En aquestes dates tan assenyalades en què compartim moments especials amb familiars i amics, és normal que ens convidin a sopar per celebrar el nou any. Per tant, cal agrair la invitació, arribar a l’hora que ens diguin els amfitrions i anar arreglat d’acord amb el codi que s’hagi marcat.

I per ser  el convidat perfecte, res millor que portar un regal, i si és una autèntica delícia com les que us presentem ara de la màd’El Corte Inglés l’any que ve la invitació es tornarà a repetir, no ho dubtis. Els productes gurmet impressionen pel seu sabor, ingredients i elaboració que surten de l’habitual, són un regal als sentits, un èxit segur pel seu sabor i gran qualitat.

Recepta clàssica

Perfecte per a les postres, Chiostro di Saronno és un panettone que arriba en edició especial per a El Corte Inglés. La selecció del producte respon no només a criteris de qualitat, sinó a una exquisida elaboració i un sabor que ningú s’hauria de perdre. Destaca pel seu intens sabor, net i aromàtic, que el converteix en un detall especial i únic per a les festes nadalenques.

Vegeu producte

Una obra artesana

Si els amfitrions són uns enamorats del formatge, aquest és el regal perfecte. La principal característica d’aquest formatge de llet crua d’ovella és la seva elaboració tradicional a partir de llet crua d’ovella amb addició de quall natural. És obra dels millors mestres formatgers, que guarden gelosos les formes d’elaboració tradicionals. Presenta una agradable aroma i un franc sabor, en el qual es perceben sabors àcids i salats dins dels elementals, amb sensacions trigèmines picants. La persistència en boca és llarga amb evolució lenta, deixant un agradable record.

Vegeu producte

La sal més saborosa i natural

En l’entorn protegit de la platja des Trenc, a Mallorca, es donen les condicions per a la formació dels vidres de Flor de Sal. Una sal natural d’excel·lent qualitat i rica en minerals, que s’ha convertit en un selecte producte. Les quatre barreges Flor de Sal Rosa, Flor de Sal Mediterrània, Flor de Sal Olives, Flor de Sal Sri Lanka i Flor de Sal Natural envasats en petits pots i empaquetats en caixa De Luxe especial. Una sorprenent edició de cinc estrelles.

Vegeu producte

Ritmes de la lluna

És delicada a nas, femení i floral. En boca és suau i elegant amb expressions d’‘albariño’, extraordinàriament fresca presentant un equilibri de subtils sabors. Tota una sorpresa per al paladar, així és aquesta ginebra. Però el que destaquem són les maceracions realitzades seguint els ritmes biodinàmics, com indica la lluna. Una experiència irrepetible.

Vegeu producte

Sabors de casa

Un luxe per als paladars més exigents que compartiran amb els seus convidats en aquell mateix moment. A la vista és de color ataronjat molt més intens a les vores. Presenta una bona infiltració grassa, així com una olor penetrant, intensa i agradable característica d’aquest tipus d’elaborats. Es percep l’aroma fumada del pebre vermell i ofereix una textura sucosa que es recordarà de bon grat.

Vegeu producte

Originalitat i qualitat

Elaborats a Anglaterra, artesans, sabors únics i sorprenents que no deixaran indiferents els comensals. La cistella The Milgton, està composta per: melmelada de maduixa, galetes de xocolata, exquisides galetes de mantega amb ametlles, i sorprenents hòsties de formatge.

Vegeu producte

Una cervesa diferent

¿Alemanya? No. De Burgos. Mica és una cervesa feta a Espanya amb matèries primeres naturals i ordi conreat a les terres més altes de la Ribera del Duero. Un regal original per sorprendre no només els amants de la cervesa, sinó també algú que no ha provat encara una bona cervesa artesana.

Vegeu producte

Tallat a mà

Un aperitiu de Nadal sense un bon pernil, no és el mateix.  Per disfrutar de la millor selecció d’ibèrics, amb tall a mà, un viatge exclusiu d’aromes i sabor de porcs 100% ibèrics, alimentats en llibertat amb gla de Montanera. Te’n regalaràs un, segur.

Notícies relacionades

Vegeu producte

Si vols disfrutar de més idees de regals gurmet clica aquí. No ho dubtis, l’encertaràs. ¡Ens agrada el Nadal!

Temes:

Gastronomia