HOTEL THE ONE BARCELONA

Tardor en diferit

La terrassa Mood uneix sopars informals i vistes espectaculars fins a finals d'octubre

Copyright uses for H10 Hotels for sales and Marketing promotions

Copyright uses for H10 Hotels for sales and Marketing promotions / Roger Méndez

2
Es llegeix en minuts
ALBERTO GONZÁLEZ / Barcelona

Que ho vagin assumint els fanàtics de la platja. Els dies de sorra i sol ja són aigua passada. Però hi ha maneres de fer més suportable la transició de l’estiu a la tardor. Una és aprofitar les moltes terrasses d’hotels que allarguen la temporada aprofitant la bona climatologia de la ciutat.

Un exemple n’és Mood, al luxós hotel The One Barcelona (cinc estrelles gran luxe). Un ampli terrat en ple Eixample, al costat de la piscina de l’establiment, on cada nit es regalen els paladars un nombre reduït de clients de l’hotel i de públic local. “Són meitat i meitat”, explica Miguel Muñoz, el xef responsable del restaurant, que s’encarrega, així mateix, de Somni Restaurant i Cocteleria, a la planta baixa. “La de la terrassa és una proposta internacional, però sempre respectant les nostres arrels catalanes i mediterrànies. I, sobretot, donant protagonisme al producte de qualitat i quilòmetre zero, que és primordial,” explica el cuiner. “Una proposta casual, informal, amb plats per compartir, mentre es xerra i es disfruta del bon temps,” incideix.

'Roll' d’alvocat amb llamàntol / roger méndez

Si se’ls pregunta quin és el plat estrella, no en tenen dubte: el 'roll' d’alvocat farcit de llamàntol blau amb salsa de coco. Tot un imprescindible que, a part de ser deliciós, compta amb una elaboradíssima i preciosa presentació. També els està funcionant molt bé el ceviche o el tataki de tonyina vermella d’almadrava, juntament amb una àmplia selecció de broquetes (de pollastre, calamars, salmó, be o ketfa) fetes a la brasa. Els que prefereixen el producte del mar, no haurien de deixar passar el pop amb patates arrugades i salsa de mojo picón. I que no s’espantin els vegetarians, que també hi tenen opcions, com l’amanida de burrata, ruca, textures de tomàquet, pistatxos i alfàbrega.

I, per acabar, el pa amb xocolata, unes postres que sonen a infantesa dels vuitanta, però que han sigut revisades per la tècnica més avantguardista.

FINS A FINALS D’OCTUBRE

Notícies relacionades

Aquesta és la segona temporada que Mood obre les seves portes a l’estiu, des que l’hotel va ser inaugurat, el gener del 2017, a la cantonada entre els carrer de Pau Claris i Provença. I, segons Muñoz, “l’acceptació és cada vegada millor, ja que cada vegada la gent coneix més The One”. Contribueixen a aquest coneixement les diferents activitats que s’organitzen a la terrassa. “Fins a finals d’octubre, que en principi serà quan tanqui, tenim previstes dues celebracions. Entre el 4 i el 14 d’octubre celebrareml’Oktoberfest, amb una proposta gastronòmica tradicional de Baviera i molta cervesa”. El garró, els bratwursts, els brètzels, el xucrut o l’strudel no faltaran als plats.

Així mateix, afegeix el portaveu, “a l’octubre Mood també participarà en la segona edició del’Hotel Tapa Tour”, en aquesta ocasió amb una hamburguesa i un gintònic de maduixa.