APRENENTATGE

Nova realitat en els cursos d'idiomes

Talk Idiomes apostarà per mantenir l'oferta de classes 'online' com a opció

talk-idiomes

talk-idiomes

2
Es llegeix en minuts
Laura Bau

Les classes estan a punt de començar i moltes famílies es plantegen com serà el curs escolar i a quines activitats extraescolars apuntaran els fills. En els últims mesos, la realitat ha canviat molt, però, per la seva importància, les classes d’anglès continuen sent molt demanades en aquesta època de l’any.

Actualment, una de les preocupacions més grans de les famílies és la seguretat en la tornada a l’escola. És per això que, des d’abans de l’estiu, l’acadèmia Talk Idiomes ha estat planificant per al setembre una tornada a les classes segura amb opcions, tant presencials com ‘online’. Segons comenta la directora del centre, Alidem Alvarez: «Ja a finals de maig vam decidir comunicar a totes les famílies del centre el nostre pla per reduir el nombre d’alumnes a un màxim de sis per grup per poder garantir les distàncies de seguretat i continuar reforçant la formació presencial amb recursos ‘online’, com, per exemple, implementant l’adopció de llibres digitals i l’ús de la plataforma digital de Cambridge fora de classe».

DIGITALITZACIÓ 

Talk Idiomes sempre ha apostat pel bon ús de tecnologia a classe. El centre està equipat amb pantalles digitals i ordinadors a totes les aules i, des de fa temps, treballa amb el material digital de Cambridge a classe. Potser per això, el mes de març passat, el centre va poder adaptar-se ràpidament a la situació extraordinària i tots els alumnes van poder seguir amb la formació ‘online’ durant el confinament sense cap interrupció fins al terme del curs escolar a finals de juny.

Notícies relacionades

«La idea de mantenir l’oferta ‘online’ per al curs 2020-2021 va partir de les mateixes famílies, que, de moment, prefereixen limitar el nombre d’activitats en grup que faran els seus fills i filles per motiu de la pandèmia. Les nostres classes ‘online’ segueixen la mateixa dinàmica de les nostres classes presencials, però sense la necessitat que els alumnes es desplacin fins al centre. Volem que els nostres estudiants disfrutin mentre aprenen i estiguin motivats durant tot el procés», explica Alvarez.

Aquesta és l’aposta de Talk Idiomes, escola avalada pel segell Cambridge Learning Partner i Preparation Center, que dirigeix la formació a favor de la motivació dels alumnes com un element clau del seu aprenentatge. El centre, ubicat a Sant Boi de Llobregat, ofereix classes per a alumnes de totes les edats, des dels més petits fins a adults, i, a més d’anglès, també ofereix cursos de francès, alemany i japonès a les seves instal·lacions i a distància.

Temes:

Nou curs