Com destacar en un procés de selecció per una feina

Les habilitats més buscades es recullen en un dels articles publicats en el lloc web Educación Digital, de Telefónica

competencias

competencias

1
Es llegeix en minuts
D. R. / Barcelona

“El mercat laboral del futur tindrà llocs de treball que encara no existeixen”, tal com afirmava fa poc el president del Banc Mundial, Jim Yong Kim. El sector evoluciona ràpid, fruit de la celeritat del desenvolupament tecnològic i la transformació digital, i estar al dia exigeix una formació constant. ¿Però quines són les habilitatscapacitats i aptituds que atorguen més punts en els processos de selecció de personal actuals? Linkedin ha elaborat una interessant llista que recull les claus per fer de la nostra candidatura un caramelet irresistible per a les empreses.

Notícies relacionades

En primer lloc, hi ha els perfils capacitats per processar i emmagatzemar les quantitats ingents de dades que es gestionen al núvol. També experts en la recopilació, emmagatzemament i l’anàlisi d'aquestes dades (per a la identificació de tendències del mercat), en arquitectura web, disseny d’interfície d’usuari o en el testeig de programari. Especialistes en SEO/SEM, en programari d’integració o de revisió de control de sistemes serien, així mateix, altres perfils d’alt valor en l’entorn actual.

Articles d’interès

El web de Telefónica Educación Digital aprofundeix sobre aquestes i altres habilitats, a més recollir molts altres articles interessants sobre tendències en educació digital: Emoció versus robotització, formació 'online' davant de formació presencial; educació en la creativitat o com les TIC impulsen els negocis tradicionals són alguns dels temes que es tracten.

Temes:

Ocupació