Televisió

‘Pasapalabra’: l’audiència ataca el Rafa després de l’últim ‘rosco’

Alguns usuaris han mostrat el seu descontentament per la dificultat d’algunes preguntes del ‘rosco’

‘Pasapalabra’: l’audiència ataca el Rafa després de l’últim ‘rosco’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El programa d’aquest dimecres a Pasapalabra es va saldar amb la victòria del Rafa sobre l’Orestes. El burgalès, que acumula gairebé 300 participacions en el concurs presentat per Roberto Leal, no va poder superar el sevillà, motiu pel qual haurà de buscar la victòria en la prova de repesca de la cadira blava per poder tornar a optar al ‘rosco’.

Amb tot, alguns usuaris han mostrat el seu descontentament per la diferència de dificultat entre les preguntes per a un participant i l’altre, ja que opinen que la producció brinda més facilitats al Rafa. «Si els ‘roscos’ que li posen al seu protegit Rafa els hi posessin a l’Orestes, el pot hauria tingut amo fa temps», han comentat alguns internautes.

«Tenia els teus 25, tio»

Notícies relacionades

Un dels motius que hi podria haver rere l’enuig d’alguns seguidors del programa d’Antena 3 podria ser que l’Orestes ha sabut contestar correctament l’únic error que ha separat el Rafa del premi de gairebé 2 milions d’euros.

Dimarts passat, el burgalès va tornar a donar la resposta que faltava per aconseguir els 25 encerts del ‘rosco’ del seu rival: «Nom del cabdill iber que, juntament amb Indíbil, va dirigir una revolta contra els romans en el segle III aC», va  llegir Leal. Després de l’error del Rafa, que impedia que el sevillà aconseguís el xec, l’Orestes va intervenir: «Mandoni. Tenia els teus 25, tio», va dir.