Tamara Falcó

El missatge d’Isabel Presyler a Íñigo Onieva: «No t’acostis a la meva filla»

Isabel Preysler presenta la seva pròpia crema

Isabel Preysler presenta la seva pròpia crema

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En una setmana, les vides de l’entorn de Tamara Falcó han fet un gir inesperat de 180 graus. Dijous passat Falcó anunciava que es casava amb el seu promès, Íñigo Onieva, però poc després va sortir a la llum un vídeo del jove besant una altra dona. El vídeo primerament va ser desmentit pel mateix Íñigo, afirmant que eren unes imatges del 2019, però no va resultar ser així.

El dolor infligit a Falcó va causar indignació, ràbia i tristesa en el seu entorn. I la seva mare, Isabel Preysler, no va trigar a posar les cartes sobre l’assumpte: va contactar amb el (ex) promès per llançar-li una advertència.

Així ho ha explicat aquest dilluns ‘Sálvame’, que ha afirmat que Preysler va enviar un «missatge molt clar», ha assegurat el col·laborador. El missatge era el següent: «Íñigo, mantén-te allunyat de la meva filla. Ni li truquis, ni t’hi acostis, ni et posis en contacte amb ella».

Explicacions

Notícies relacionades

Precisament va ser la mateixa Isabel Preysler que va aconsellar a la (ex) parella que havien de donar explicacions a la premsa abans d’acudir al casament d’una amiga de Tamara Falcó, ja que feia tot just unes hores que s’havia filtrat el vídeo: «Li va dir a la seva filla que no podien entrar sense parlar», han assenyalat des de ‘Sálvame’.

D’altra banda, Gema López ha aclarit que la relació entre sogra i gendre no era del tot amena: «No empatitzaven».