Emmanuel, l’estrella viral de TikTok

És un emú que interromp contínuament la seva cuidadora quan fa vídeos

Emmanuel, l’estrella viral de TikTok

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

TikTok ha fet tan famós l’Emmanuel  que fins i tot el famosíssim presentador de The Tonight Show, Jimmy Fallon, l’ha portat al seu programa. Tot va començar amb un vídeo que va penjar la seva cuidadora, Taylor Blake, que volia parlar de la seva feina a la granja però l’Emmanuel, un emú, o sigui, com un estruç, contínuament travessava per davant d’ella tallant-li tots els intents. En el TikTok Blake li adverteix que s’aparti i l’emú ho fa però després torna a posar-se al mig, mirant al mòbil que està gravant.

@tyla Emmanuel woke up and chose violence @Knuckle Bump Farms #fyp #foryoupage #animals #funny #emu ♬ original sound – Tyla

Ella li adverteix que no faci el que està pensant, picotejar l’smartphone, i allà es produeix el més graciós: l’au es comporta de tal manera que sembla que interromp Blake intencionadament i vol ser ell el protagonista. Ja hi ha centenars de mems amb una frase que li dirigeix repetidament a l’emú la seva jove i simpàtica cuidadora: Emmanuel, Don’t do it¡ però l’Emmanuel ho fa, al final pica el mòbil i cau la càmera.

Notícies relacionades

És un vídeo curt i senzill però la simpatia de Taylor Blake, cuidadora d’un munt d’animals (cérvols, llames, gallines, vedells) i també la de l’emú, és el que ha fet que sigui totalment viral.

En aquesta xarxa social la jove té més vídeos amb l’Emmanuel, també amb milers de visites. En un d’aquests l’emú repeteix la jugada d’interrompre-la constantment i per això és tan difícil de creure que no ho faci a posta. En un altre, ella l’abraça i l’agafa per aquesta aleta que tenen tan petita com la d’un colom, en unes imatges tendres que també tenen milers de visualitzacions.

Temes:

TikTok