Al Brasil

Un nen de 9 anys es troba un puma de 2 metres al lavabo d’una escola | Vídeo

1
Es llegeix en minuts

L’ensurt devia ser espaterrant. David Miguel, un nen de 9 anys que havia anat a jugar a futbol a una escola de la localitat brasilera de Nova Lima, va topar cara a cara el dia 21 passat amb un puma de més de dos metres, segons han informat mitjans locals brasilers.

El menor va trobar l’animal acorralat en un racó d’un dels lavabos. «Estava tremolant com la gelatina. Va ser escoltar el ‘grrr’ i el meu cor gairebé s’atura», ha assegurat el nen al diari ‘O Tempo’.

Quan el nen va veure l’animal, va anar corrent cap on era el seu pare. «Vaig pensar que devia ser un ocelot, un gos salvatge o alguna cosa així. En el moment en què vaig veure que l’animal era d’aquesta mida, em vaig tirar enrere», assegura el pare del nen, Rodrigo Almeida, de 34 anys.

Rescat pel sostre

Notícies relacionades

Tot seguit, van alertar els serveis d’emergència. La Guàrdia Municipal va ser la primera a arribar. Poc després van arribar els bombers i la Policia Ambiental Militar, que van començar a preparar l’operatiu per treure el puma.

Com que no hi havia finestres al vestidor, van haver de pujar al sostre, on hi havia una petita obertura sobre el lloc on era el puma. Des d’allà, el veterinari Marcos Motta, que va participar en l’operatiu de rescat, va aconseguir sedar l’animal, que poc després va ser alliberat.