Vídeo viral

Milan Piqué a Ibai Llanos: «El meu pare està una mica gran, però que jugui encara»

El fill gran de Shakira estava participant en el programa organitzat per Ibai Llanos per comentar els quarts de final del torneig de League of Legends

Milan Piqué a Ibai Llanos: «El meu pare està una mica gran, però que jugui encara»

EFE / ANDREU DALMAU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La família de Gerard Piqué està fent parlar aquests dies. Després del clàssic al Santiago Bernabéu en el qual el Barça va guanyar per 0-4 i Shakira va fer una publicació a Instagram mostrant el recolzament incondicional al seu marit amb gairebé dos milions de ‘likes’, li ha tocat al fill gran de Piqué ser el protagonista.

Milan Piqué es va asseure al costat d’Ibai, Barbe, KNekro i Revenant i es va posar uns cascos per comentar la competició representant el seu pare, per qui no van dubtar a preguntar-li: «Sigues sincer, ¿creus que pot millorar en alguna cosa, una mica la velocitat?», li va preguntar Ibai. «És bo. Fa les passades bones, la passa al jugador que està sempre obert, no sé què pot millorar», va dir Milan Piqué. 

Sent insuficient la resposta que va donar el fill gran de Piqué, Barbe li va dir: «però està una mica gran ja, ¿no?». A la qual cosa Milan va respondre divertit: «Sí, però que jugui encara», fent riure tots els presents.

Més moments graciosos

Notícies relacionades

Milan estava participant en el programa organitzat per Ibai Llanos per comentar els quarts de final del torneig de League of Legends, on s’enfrontaven els Finetwork KOI (equip de Piqué i Ibai) contra els Bisons. El jove de nou anys es va asseure a la mateixa taula que els ‘streamers’ per comentar la competició on va protagonitzar altres moments graciosos: «Bé, si perdem no passa res. ¿Però estem eliminats si perdem?», va preguntar Milan. «Sí», van respondre Ibai i els seus companys. «Bé, llavors sí que passa», va afegir el petit amb gràcia.

Els ‘streamers’ també van tenir temps per parlar d’altres coses amb el més gran dels fills de Shakira i Piqué, que va confessar que en el seu temps lliure juga al FIFA: «El FIFA amb el Barça, ¿no? ¿Jugues amb el Barça segur? ¿Piqué de titular?», li va preguntar el basc. «És clar», va respondre Milan Piqué.