Maquillatge de Carnaval: Els tres errors que heu d’evitar

  • ¿Quan se celebra el Carnaval aquest any?

  • ¿Per què es va prohibir celebrar el Carnaval a Espanya?

Maquillatge de Carnaval: Els tres errors que heu d’evitar
1
Es llegeix en minuts

El Carnaval és una festa que prioritza la diversió i les disfresses i màscares.

Antigament, l’important és que ningú pogués reconèixer-te per convertir-te en una altra persona durant uns dies just abans de començar l’època de dejuni i abstinència de Quaresma, que precedeix, al seu torn, la Setmana Santa.

Ara, ha quedat la tradició de disfressar-se. O de maquillar-se, que també val. Ja sigui de manera discreta o més atrevida, pintar-se cara i cos pot formar part de la disfressa o, simplement, ser la mateixa disfressa.

Notícies relacionades

De fet, no poca gent es limita a acolorir-se la cara per ‘disfressar-se’.

Però a l’hora de pintar-se, sobretot la cara, cal seguir unes normes bàsiques i hi ha tres errors que s’han d’intentar evitar:

  1. Posar-se el maquillatge directament sobre la pell. És una regla de primer de maquillatge que tota persona que solgui maquillar-se –no fa falta que sigui per a Carnaval– ho sap. Sempre cal aplicar una crema hidratant, per protegir la pell i per posar i treure millor el maquillatge.

  2. Dormir maquillat/a. No importa com de cansat/que s’estigui després d’una llarga i animada jornada: és indispensable treure’s bé les restes de maquillatge perquè la vostra pell no pateixi i, sobretot, per evitar també que taqueu la teva roba de llit.

  3. Pintar la mascareta. Pot semblar una idea genial i apropiada per a l’època en què vivim, però no convé barrejar maquillatge i mascareta. El tapaboques és un objecte amb finalitats sanitàries, per la qual convé manipular-lo el menys possible per evitar posar en risc la salut.