Dia dels innocents

Les millors innocentades del 2021: ‘La Casa de papel’, Cristiano Ronaldo al Barcelona, Ibai Llanos amb Piqué i altres bromes

Les millors innocentades del 2021: ‘La Casa de papel’, Cristiano Ronaldo al Barcelona, Ibai Llanos amb Piqué i altres bromes

NETFLIX

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Dia dels Sants Innocents, que se celebra el 28 de desembre, està vinculat a les innocentades i el riure. Tot i que la pràctica ha caigut una mica en desús, els mitjans de comunicació solen colar entre les seves notícies serioses alguna innocentada, una mena de facècia amb què pretenen treure un somriure als seus lectors.

En aquest 2021, el portal televisiu ‘Fórmula TV’ ha fet una picada d’ullet a la sèrie ‘La Casa de papel’, amb un spin-off protagonitzat per Leticia Sabater i anomenat ‘Cuenca’. En aquest cas s’ha barrejat ficció i realitat, ja que sí que és cert que hi haurà un spin-off entorn del personatge de Berlín.

Encara més sonda, el diari esportiu ‘Mundo Deportivo’ proclamava que «Cristiano Ronaldo s’ofereix al Barça». «El portuguès no està a gust a Manchester i ha contactat amb Xavi a través de Piqué, mentre que Jorge Mendes ja negocia amb Laporta», defensava aquest diari, una cosa que sorprendria l’aficionat culer.

Notícies relacionades

A Telecinco, Sonsoles Onega ha caigut en una altra broma del seu equip, en el programa ‘Ya es mediodía’. Mentre entrevistava el doctor Manuel Viso, que ha sigut el còmplice, li han fet creure que Viso deixava el seu càrrec per una oferta de treball de Joe Biden, el president dels EUA, per treballar a l’Administració nord-americana. «Com que després he vist que vostè seguia, pensava que potser era veritat», deia Onega després.

Però les bromes no només se circumscriuen als mitjans. La Diputació de Saragossa, com és el seu costum, ha anunciat que «ha arribat a un acord amb el popular ‘youtuber’ Ibai Llanos i el futbolista Gerard Piqué per organitzar en els municipis de la província el I Campionat Mundial de Charangas». «La fase de grups tindrà lloc a Tarazona, Casp, La Almunia i Alagón, i els quarts de final i les semifinals se celebraran a Ejea de los Caballeros i a Calatayud. La gran final també es disputarà en un d’aquests dos municipis, però caldrà esperar per saber on perquè la xaranga d’Ejea Artistas del Gremio és la gran favorita per alçar-se amb el ceptre mundial i l’organització considera excessiu avantatge que a més toquessin a casa», afirmen.

Temes:

Nadal