Google segueix els passos del pare Noel aquesta nit de Nadal

Google segueix els passos del pare Noel aquesta nit de Nadal
1
Es llegeix en minuts

Tal com ve fent per Nadal de fa uns quants anys, Google, el cercador web més famós del món, ha llançat el lloc Santatracker (que es pot traduir com a ‘Rastrejador de Santa’ [Claus]) amb un munt de jocs, rens i follets, així com el calendari d’advent i un compte enrere en segons per saber quant falta perquè el pare Noel comenci el seu repartiment anual mundial.

El ‘software’ de Google permet associar el lloc amb tots els dispositius d’Android i motor de cerca de Chrome.

Seguiment del trineu

Notícies relacionades

La web permet anar fins al pol Nord a conèixer què fan els elfs els dies previs a Nadal. Com si fos un conte, tindrem jocs per als més joves i fins i tot una petita història que ens posa a la pell del pare Noel: podrem veure com es prepara en els moments previs i donar-li un cop de mà ordenant les coses.

Però el principal atractiu d’aquesta web és que mostra per on va el pare Noel amb el trineu. Tot i que no serà fins a la matinada de la nit de Nadal que sobrevoli el cel de Catalunya, ja abans es pot anar mirant quins països recorre i on, amb total seguretat, ja està repartint felicitat als més petits (i d’altres que no ho són tant).

Temes:

Google Nadal