Alfombra vermella explosiva

Els ‘looks’ més extrems dels premis MTV: de l’XL negre de Billie Eilish al no vestit de Megan Fox

Lil Nas X va ser, dels homes, el més arriscat, al nivell del model astronauta de Lady Gaga i el vestit ‘tauró’ de Doja Cat

Els ‘looks’ més extrems dels premis MTV: de l’XL negre de Billie Eilish al no vestit de Megan Fox

AFP / ANGELA WEISS / EFE / JASON SZENES

6
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Just un dia abans de la celebració de la gala Met a Manhattan, a prop d’allà, a Brooklyn, la tornada a la presencialitat dels premis MTV VMAs ha tornat a la seva alfombra vermella els ‘looks’ més extrems i irreverents que tantes ganes teníem de veure després d’un any i mig de pandèmia, xandalls monocrom i pijames per Zoom. En la seva 38a edició, la cita en què Rosalía i Billy Eilish s’han emportat el premi al millor vídeo llatí s’ha omplert dels artistes més importants de la música disposats a donar-ho tot per cridar l’atenció i marcar estil amb els seus estilismes més divertits i atrevits.

Per donar exemple, la presentadora de la gala, Doja Cat, ha sigut una de les que més ha cridat l’atenció amb un dels seus models (n’ha portat alguns durant la cerimònia), convertit en mem per obra i gràcia de les xarxes, que l’han comparat amb una disfressa ‘Baby Shark’. Però no ha sigut ni de bon tros la més agosarada de la nit al Barclays Center. Per a mostra, aquest decàleg de models impactants.

Doja Cat, memetizada amb ‘Baby Shark’

Quan la presentadora de la gala, i guanyadora d’un Grammy, va pujar a l’escenari dels MTV Video Music Awards amb un vestit de Thom Browne de la col·lecció Primavera 2018 del dissenyador, sabia perfectament que es convertiria en carn de mem a les xarxes. El seu aspecte de ‘Baby Shark’ o de cuc toro d’Alaska a ‘Bob Esponja’ ha sigut molt comentat pels fans. No va ser l’únic model boig (també un amb un tocat de cadira i sabates amb potes de gallina) que va lluir en una nit en què es va emportar el premi a la millor col·laboració per la seva cançó ‘Kiss me mMore’ amb SZA.

Megan Fox i Machine Gun Kelly, foc al cos 


Megan Fox va escollir un no vestit de Mugler, pràcticament invisible que deixava veure la seva roba interior i el seu espectacular cos, per acompanyar el seu nòvio Machine Gun Kelly, amb un vestit en vermell flama amb lluentons, de Dolce & Gabbana. No cal dir que van ser una de les parelles més ardents de la nit. Des que van coincidir el 2020 en el rodatge de ‘Midnight in the Switchgrass’ s’han tornat inseparables i allà on van no passen desapercebuts. A més, l’actriu va haver d’interposar-se entre el seu noi i Connor McGregor, que van protagonitzar una quasi baralla.

Lil Nas X, homenatge a Chocolate Sexi

El raper Lil Nas X, que s’ha alçat amb el premi MTV al ‘Millor videoclip’ de l’any per ‘Montero (Call me by your name’), imposant-se a Ed Sheeran (‘Bad Habits’) o The Weeknd (‘Save your tears’), va lluir un model violeta de vestit pantalons amb una faldilla capa de Versace que era tot un homenatge al cantant Xocolata Sexi que Eddie Murphy interpreta en la primera part de ‘El príncipe de Zamunda’. No va escatimar en detalls, com la postissa melena arrissada amb extra de laca.


Billie Eilish, XL en negre

Amb el seu estil extragran habitual, la cantant californiana, que junt amb Rosalía ha guanyat el premi al millor vídeo llatí per ‘Lo vas a olvidar’, va acudir a l’entrega dels premis amb un suèter de punt extragran i de màniga ampla sobre un vestit midi en el mateix color. El seu pas pels MTV va marcar una de les seves primeres aparicions públiques importants, i tan sols un dia abans de la gala Met, de la qual serà una de les seves presidentes aquest any.

Jennifer Lopez (‘Jenny from the block’) torna al barri

La ubiqua Jennifer Lopez –tan bon punt es marca una desfilada de Dolce & Gabanna i una ‘red carpet’ a Venècia amb Ben Affleck com una actuació en un dels premis més importants de la música– va tornar als seus orígens, a la noia del Bronx de ‘Jenny from the block’, amb el conjunt d’infart amb una d’arriscadíssima mini. Un ‘look’ de David Koma per a la seva temporada Resort 2022, basat en un ‘crop top’ de mànigues llargues amb un suggerent escot en ‘V’ invertida, a joc amb una faldilla curtíssima i unes sandàlies de tires fines.

Travis Scott, a joc i rendit a Kourtney Kardashian

Junt amb Megan Fox i Machine Gun Kelly, Travis Scott i Kourtney Kardashian van ser la parella més fogosa de la nit. Van arribar al Barclays Center de Brooklyn vestits a joc, de negre integral, i sense poder apartar les mans i els llavis mentre posaven per als fotògrafs a l’alfombra vermella. El bateria de Blink-182 vestia un vestit negre sense camisa a sota, deixant al descobert la seva multitud de tatuatges. Ella va optar per un minivestit d’Olivier Theyskens en cuir negre.

Billy Porter, segons Billy Porter

Billy Porter, la nova fada padrina en l’última versió de Ventafocs (amb Camila Cabello, a Amazon), va brillar com en totes les alfombres vermelles on la conviden com un dels més ben vestits. Per a aquesta ocasió va deixar els cancans i el tuls a un costat per posar-se un vestit amb brillantors platejades (a joc amb les seves ombres d’ulls), i unes plataformes amb els mateixos esclats.

Avril Lavigne, gloriós retorn als MTV

L’última vegada que la cantant canadenca de pop-rock de ‘Complicated’ va assistir a la gala dels MTV va ser allà el 2003, quan va arribar a l’alfombra vermella amb una cotilla amb cordons mentre ella i la seva amiga, Kelly Osbourne, es burlaven dels paparazzis. Ha plogut molt des d’aleshores. Ahir a la nit Avril Lavigne va tornar però acompanyada del seu nòvio, el també músic Mod Sun (amb vestit a retalls i cabell verd neó). Per a l’ocasió l’artista va elegir un ‘look’ molt de l’estil grunge dels 2000, amb un vestit rosa de quadres d’Area que estava retallat per mostrar un ‘top’ amb vidres de Cristahlea a joc amb el Jimmy Choo adornat amb joies brillants.

Kim Petras, ¡visca el làtex!

La cantant i compositora alemanya Kim Petras va lluir un dels estilismes més provocatius de la nit, amb un model de làtex negre que li tapava gairebé tota la cara a excepció dels ulls, el nas i la boca. A sobre portava un vestit preciosament brodat amb flors i perles. Va arribar a la gala al costat de Paris Hilton en un espaterrant descapotable rosa clar.


Madonna, la poli bona

La reina del pop va debutar amb magnificència a la gala MTV de 1984 vestida de nòvia amb el famós cinturó ‘Boy Toy’ que li va dissenyar la seva amiga Maripol i és una d’habitual en les seves actuacions. Ahir a la nit, als 63 anys, va deixar amb els ulls com taronges el personal amb el seu conjunt de poli de cuir amb què ensenyava les natges, que van merèixer una onada a les xarxes socials.