Heroi felí

Un gat miola al Regne Unit per salvar la vida de la seva propietària, que va caure per un barranc de més de 12 metres

  • El Piran alerta els serveis de rescat i els condueix fins al lloc on era la dona, un terreny «molt escarpat, d’accés increïblement difícil»

Un gat miola al Regne Unit per salvar la vida de la seva propietària, que va caure per un barranc de més de 12 metres

Policía de Bodmin

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un gat britànic s’ha convertit en heroi després d’ajudar els serveis d’emergència a localitzar la seva propietària, una àvia de 83 anys que havia caigut per un barranc de més de 12 metres. El mixet es va quedar al costat del pendent on hi havia la dona, a Bodmin (Regne Unit).

L’àvia va desaparèixer el dia 14 passat i els serveis d’emergència la van començar a buscar pels voltants de casa seva, segons informa la cadena britànica BBC. Quan feia prop d’una hora que buscaven, un d’ells va sentir miols desesperats i continus, segons ha explicat la policia de la localitat de Bodmin a Facebook.

*Update - Whilst the lady concerned is still currently receiving care, she is in good spirits and is being well looked...

Posted by Bodmin Police on Saturday, August 14, 2021
Notícies relacionades

A l’acostar-se, van veure el gat situat «a la cantonada d’un gran camp de blat de moro a prop del domicili [del de l’àvia]», afirma la publicació de Facebook de la policia. La dona havia caigut per un barranc «molt escarpat, d’accés increïblement difícil i terreny desigual» d’una mica més de 12 metres, continua la publicació.

Els testimonis del rescat asseguren que la clau per trobar la dona van ser els «insistents miols del Piran», el gat de l’àvia.