Sorprenent elenc

El posat de Cannes que s’ha emportat la ‘Palma’ a les xarxes

La foto del càsting de ‘The French Dispatch’ s’ha convertit en el ‘mem’ més aplaudit del festival de cine francès

El posat de Cannes que s’ha emportat la ‘Palma’ a les xarxes

REUTERS / SARAH MEYSSONNIER

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Han sigut milers les fotos que s’han fet a cineastes i actors durant el recentment conclòs Festival de Cannes, en què s’ha alçat amb la Palma d’Or l’extrema i arriscada Titane’, de Julia Ducournau. A les rodes de premsa i a l’alfombra vermella han desfilat amb divertits ‘outfits’ i amb les seves millors gales. Però hi ha una imatge que s’ha coronat a les xarxes socials, i que ha donat peu als millors mems i acudits.

És la que capta Timothée Chalamet, Tilda Swinton i Bill Murray, part de l’elenc de la pel·lícula ‘The French Dispatch’, posant de forma informal al costat del director del film, Wes Anderson, el 13 de de juliol passat.

Més enllà de l’estel·lar del repartiment d’una de les produccions més esperades i elogiades de Cannes, fa dies la imatge que corre per Twitter i fa furor per la disparitat entre els abillaments dels seus protagonistes. Estils totalment diferents que semblen retratar la personalitat de cadascun dels artistes.

Estils xocants

Aquest xoc generacional i d’estils ha donat peu a diferents acudits i ocurrències. Per l’esquerra, Timothée Chalamet (25 anys), el jove protagonista de ‘Call me by your name’ i ‘Mujercitas’, va lluir unes ulleres de sol i uns texans foscos amb una samarreta folgada, i anells i polseres; al costat d’ell, el director de ‘El Gran Hotel Budapest’ (52), amb un estiuenc vestit de jaqueta clar amb corbata marró; al seu costat, la camaleònica Swinton (60), també amb ulleres fosques i un vestit creuat turquesa vibrant i ‘glam’ amb ‘blazer’ ‘oversized’ i marcades muscleres que ràpidament es va convertir en l’enveja de Cannes (un model del dissenyador francès nascut a Bogotà Haider Ackermann). Finalment, l’inigualable Bill Murray (70), amb el seu habitual ‘dess code ‘’ ‘estic-a-punt-d’-anar-me’n-de-vacances-a-Hawaii’ de camises acolorides, bermudes i barret Fedora, als antípodes rigorós vestit i corbata.

Alguns usuaris han vist en els protagonistes una evolució en el periodisme:

O diferents interpretacions dels ‘looks’ emblemàtics del David Bowie:

O una desfilada de generacions:

Les etapes en la carrera d’un cantant:

Diferències entre xarxes socials: Tiktok-LinkedIn-Instagram-Twitter:

Tornejos de tennis:

Notícies relacionades

Presidents dels EUA:

O els abillaments d’abans, durant i després de la pandèmia: «Vestir-se per a una presentació per Zoom / recordar com em vestia abans de [l’arribada de] Zoom / imaginar com em vestiré després [que no sigui necessari utilitzar] Zoom / com em vestiré realment després»: