Calendari lunar

Any Nou Xinès: ¿quin animal correspon al 2021 i què significa?

  • Consulta el teu signe del zodíac xinès segons el teu any de naixement

Any Nou Xinès: ¿quin animal correspon al 2021 i què significa?
2
Es llegeix en minuts

L’Any Nou Xinès 2021 que s’inicia aquest divendres estendrà els seus festejos durant més de dues setmanes plenes de color, pirotècnia i reunions familiars. En aquesta ocasió, els ciutadans xinesos acomiadaran un nefast any 2020 –el de la rata de metall– per donar la benvinguda a l’any del bou de metall.

A diferència de l’horòscop occidental, el zodíac xinès funciona de manera anual i li assigna un animal a cada any dins del calendari lunar –un dels més antics del món. Existeixen una dotzena d’animals zodiacals que van alternant cada 12 anys i que, segons la tradició xinesa, es converteixen en els regidors de la nostra fortuna en el cicle lunar que se’ls assigna. A més, segons els ideals d’una gran part del gegant asiàtic, les persones adquireixen les característiques de l’animal que regentava l’horòscop durant el seu any de naixement, a més d’afectar a la fortuna, amor i ocupació d’aquesta persona.

Característiques del bou de metall

Aquelles persones que neixen l’Any del bou són persones de profunda paciència i tranquil·litat. Acostumen a ser persones que irradien molta tendresa, però alhora un cert respecte que manté a ratlla a aquells que vulguin prendre’ls el pèl. Amb una gran ètica treballadora, el bou se sent més còmode en ambients on regna l’ordre i la neteja.

Aquesta classe de persones són conegudes per la seva diligència i determinació a l’hora d’aconseguir els seus objectius, una qualitat que els fa ressaltar com a líders innats a causa de la seva intel·ligència, la confiança que transmeten i una capacitat metòdica que els fa realitzar tots els seus plans al mil·límetre. Per descomptat, no esperis que mai es rendeixin. Algú que ha nascut durant l’Any del bou és tan determinat que alguns podrien arribar a titllar-lo de rígid o intransigent.

Notícies relacionades

Per a aquells que cauen sota la jurisdicció d’aquest signe zodiacal no hi ha cap satisfacció més gran que una feina ben feta. Els agrada disfrutar del seu èxit només quan saben que ha sigut obtingut a través del seu esforç i treball; en especial si el poden compartir amb els seus éssers estimats. Els bous són persones especialment familiars, els agrada envoltar-se de gent que els aprecia i omplir-los de regals sempre que puguin. Malgrat que aquest tipus de persones poden arribar a mostrar-se molt altruistes, també mantenen uns estàndards molt alts i poden arribar a pecar de gelosos en una relació de parella.

Alguns rostres coneguts que pertanyen a l’any del bou són Barack Obama, la princesa Diana de Gal·les, Meryl Streep, Vincent Van Gogh o Kylie Jenner.

Temes:

Cap d'any Xina