Troben un coala enfilat l’arbre de Nadal al tornar a casa

  • La família va filmar la troballa i la va penjar a les xarxes, que l’han fet viral
  • Una associació de protecció de coales va rescatar l’animal i el va tornar al medi natural
Troben un coala enfilat l’arbre de Nadal al tornar a casa
1
Es llegeix en minuts

Semblava un ornament més de l’arbre de Nadal però era real. Una família d’Adelaida (Austràlia) es va emportar una bona sorpresa quan, al tornar a casa, es van trobar un coala enfilat a l’arbre que tenien al menjador. L’animal, segons va relatar la filla, Amanda McCormick, a les xarxes socials, s’havia colat en una distracció, ja que la família va oblidar tancar la porta de la terrassa exterior.

Lacalor extrema que fueteja Austràlia,en plena temporada d’estiu i amb temperatures rècord, desorienta els animals i els porta a adoptar comportaments erràtics. El vídeo que va filmar Amanda McCormick i va penjar a TikTok, s’ha fet viral.

mcqueen1004gotta love coming home and finding a coala in your christmas tree.. wtf ##australia ##koala♬ stayin alive x poouussyy talk – its Lilli the DJ

Notícies relacionades

Després de la sorpresa, la família va trucar a una associació dedicada al rescat i cura de coales de la zona, Adelaide and Hills Koala Rescue, que al principi va pensar que la trucada era una broma,segons va relatar la propietària de la casa, Sarah McCormick a l’ABC ràdio. Segons va explicar, van descobrir l’animal perquè el gos es va posar a bordar en direcció a l’arbre de Nadal quan van tornar de fer un tomb.El coala estava envoltat de boles i altres ornaments penjats de l’arbre nadalenc.

Voluntaris de l’associació van aconseguir deixar-li anar les urpres de l’arbre i després de ficar-lo en una caixa, el van alliberar de nou al medi natural, on es va refugiar després d’enfilar-se a un eucaliptus de veritat. Adelaide and Hils Koala és una de les organitzacions que s’han bolcat en l’atenció a aquests animals en risc d’extinció, que van patir especialment els incendis que fa un any van arrasar el seu hàbitat en nombrosos punts de la geografia del país. Els voluntaris, que no compten amb ajuda pública, atenen trucades de la zona per recuperar i atendre animals ferits o que han quedat orfes, i els tracten mèdicament fins que poden reintegrar-se en el medi.

mcqueen1004Reply to @3mbrace we had to let daphne go ##australia ##koala♬ original sound – McQueen

Temes:

Austràlia