Campanya per captar audiència

Ibai Llanos, l’‘streamer’ de l’any, vol arrasar en les campanades de la nit de Cap d’any

«Convenceu la vostra àvia; som xavals macos», diu el bilbaí que arrasa en el seu canal de Twitch

· El 16 de novembre Ibai va anunciar que faria les campanades en directe en el seu canal de Twitch

· Ara ja es prepara per captar audiència

· L’‘streamer’ té un nou somni: jugar amb Leo Messi

zentauroepp52843177 dep ibai llanos200318200838

zentauroepp52843177 dep ibai llanos200318200838

2
Es llegeix en minuts

Amb més de dos milions de seguidorsen cada una de les seves xarxes socials,Ibai Llanos(Bilbao,1995) evoluciona dia rere dia. Va començar com a ‘caster’ del‘League of legends’ el2014, treball amb què va aconseguir iniciar una carrera imparable. Des d’aleshores, el seu canal deTwitch, en el qual es dedica a fer tot allò que li passa pel cap, ha sigut un trampolí per a nous projectes. Té un programa en la plataformaU-Beat, va arrasar aTwitter amb els seus hilarants vídeos –que li van valer l’entrada al ‘Hall of fame’ del sector i van cridar l’atenció de personatges com El Rubius,David Broncanoi Thibaut Courtois– i ha participat en narracions esportives. El seu pròxim objectiu és arrasarla nit de Cap d’Any donant lescampanades de final d’any, i per captar audiència ha començat a bombardejar a Twitter perquè les famílies prescindeixin d’Anne Igartiburu iAna García Obregónen TVE, o de la intriga pel vestit que lluiràCristina Pedrocheen La Sexta: «Convenceu la vostra àvia, sisplau; som xavals macos».

Notícies relacionades

Va començar com una broma i serà, sens dubte, una de les bombes d’aquest Nadal.Ibai serà capaç de reunir gran part del públic que està acostumat a veure els seus continguts, però l’‘streamer’ té clar que no en tindrà prou amb això, de manera que ha demanat als seus fans que reuneixin la seva família davant delTwitch del bilbaí. Si bé sembla que la idea va néixer de manera espontània, feia temps que aIbai li rondava la idea de retransmetre el final d’any. El2017, quan estava començant a créixer la seva massa de seguidors, va publicar un còmic vídeo en què narrava la trobada entre el2016 i l’any entrant. 

En menys d’un mes,Ibai complirà un altre dels seus somnis. Sens dubte, les cadenes convencionals prestaran molta atenció als resultats de les audiències la nit de final d’any, ja que, si des de la seva habitacióIbai aconsegueix competir amb les grans cadenes, el31 de desembre del 2020pot marcar un abans i un després en la televisió com la coneixem fins ara. A l’‘streamer’ de l’any segur que això li preocupa poc i només vol passar una bona estona amb la seva comunitat, com cada dia quan encén el seu canal deTwitch. A més,Ibai té ara un nou objectiu. Jugar ambLeo Messi.