EMBOLICS DE FAMÍLIA

El pare de Meghan Markle amenaça la seva filla d'anar als tribunals

Thomas Markle exigeix poder visitar el seu net Archie

zentauroepp43825404 thomas markle  meghan markle s father  is seen in a still ta200803164148

zentauroepp43825404 thomas markle meghan markle s father is seen in a still ta200803164148 / HANDOUT

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Ni el mes d’agost, mes de relax vacacional per excel·lència, dona treva al príncep Enric i a Meghan Markle. Els ducs de Sussex tornen a estar a l’ull de l’huracà mediàtic una vegada més. Aquesta ocasió, és el pare de MeghanTomas Markle, el que ha saltat la primera línia dels tabloides britànics després d’anunciar la seva intenció de portar fins a les últimes conseqüències el seu desig de poder veure  el seu net Archie.

Així ho ha revelat el germà de la princesa, segons el diari britànic ‘The Mirror’. «Ell ja no confia en ella i no la vol tornar a veure després de totes les mentides, manipulacions i enganys que ha portat a terme en els últims temps», explica el jove, que també posa èmfasi que l’exactriu no va felicitar el seu pare pel seu últim aniversari.

Per això motiu, Thomas ha decidit emprendre accions legals perquè se li reconegui el seu dret de visitar al seu net, ja que vol formar de la vida del nadó.  Després del naixement d’Archie,  Thomas Markle  va tornar a criticar la seva filla i reclamar-li que el deixés ser part de la vida del seu net. Ara, 14 mesos després, el pare de l’exactriu vol fer un pas més i ha amenaçat de portar el cas als tribunals.

 «Ell lluitarà i anirà on sigui necessari per poder veure Archie. Enric i Meghan no són els únics que poden anar als tribunals. Al meu pare li encantaria poder abraçar d’una vegada el petit», ha assegurat Thomas Markle Jr. A més, ha deixat constància que el seu pare vol ser un home feliç quan mori i només podrà aconseguir-ho si veu el besnet de la reina d’Anglaterra.

El llibre que ho convulsarà tot 

Notícies relacionades

Tot això passa a les portes de la imminent  publicació (11 d’agost)  de ‘Finding Freedom’ (’Buscant la llibertat’), el llibre que suposadament pretén comptar tota la veritat sobre la convulsa relació dels ducs de Sussex amb la Casa Reial britànica.

El seu autors, Omid Scobie i Carolyn Durand, ja han revelat algunes de les primícies del llibre que promet agitar els fonaments reials. Segons el seu autors, la sortida de la família reial d’Enric  i Meghan va ser motivada, entre altres raons, per les tensions que s’havien generat dins de la institució i la creixent gelosia de la parella cap als ducs de Cambridge, el príncep Guillem i Kate Middleton. S’acosten noves tempestes d’estiu en l’horitzó de la ja convulsa monarquia britànica.