Caiguda de WhatsApp arreu del món

El servei de missatgeria va quedar restablert mitja hora després

captura

captura

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El servei de WhatsApp va deixar de funcionar aquest dimarts a la nit, uns minuts abans de les 22.00 hores. El servei de missatgeria instantània de la companyia de Mark Zuckerberg va començar a donar problemes d’actualització i no permetia enviar ni rebre missatges, ni de text ni de veu.

Els problemes van afectar tothom, tal com apunten les webs que es dediquen a monitoritzar la situació de WhatsApp, servei que va ser adquirit per Facebook l’any 2014 per 13.800 milions d’euros.

Segons va confirmar la web Downdetector, on es van registrar més problemes va ser al Regne Unit, els Països Baixos i els països de l’Europa central, tot i que també es va veure afectat el servei d’Espanya, Itàlia i Portugal.

Notícies relacionades

Segons el portal, fins a un 61% d’usuaris van declarar que no podien enviar ni rebre missatges per mitjà de l’aplicació, mentre que un 39% va assegurar que tenia problemes de connexió. Minuts després, cap a les 22.06, la plataforma va confirmar que WhatsApp tenia problemes als seus servidors, que es van restablir cap a les 22.30 hores.

Segueix l’Extra  a Facebook

Temes:

Whatsapp