Trobat el cos sense vida de l'actriu de 'Glee' Naya Rivera

El fill de 4 anys de la intèrpret de la sèrie 'Glee' va ser trobat dimecres passat dormint sol en una barca amb una armilla salvavides

zentauroepp54102876 file   naya rivera  a cast member in the television series  200713205352

zentauroepp54102876 file naya rivera a cast member in the television series 200713205352 / Chris Pizzello

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les autoritats han trobat aquest dilluns un cos al llac de Califòrnia on el dia 8 va desaparèixer l’actriu de la sèrie musical ‘Glee’ Naya Rivera

Un portaveu de les autoritats ha confirmat hores després en una roda de premsa que el cos localitzat el sisè dia de recerca és el de l’actriu. «Per la ubicació en què es va trobar, les característiques físiques, la vestimenta i la condició física».

Pel que sembla, el cos era a prop de la superfície, sense armilla salvavides. Es descarten indicis d’un acte criminal, per la qual cosa la hipòtesi principal continua sent un desafortunat accident.

Es creu que Rivera, de 33 anys, va morir ofegada de forma accidental al llac Piru després de llogar una barca juntament amb el seu fill de quatre anys.

La massiva recerca amb bussejadors, barques i helicòpters va començar just després de la seva desaparició, dimecres a la tarda, quan el seu fill va ser trobat sol a la barca al llac.

«Els investigadors creuen que Rivera es va ofegar en el que sembla un accident tràgic», va dir l’oficina del xèrif la setmana passada. «El fill de Rivera va dir als investigadors que ell i la seva mare havien estat nedant al llac i que ell va pujar a bord de tornada però la seva mare no».

El llac, ubicat a una hora al nord-oest de Los Angeles, es va tancar al públic des d’aleshores, i uns 100 efectius, inclosos els de la Guàrdia Costanera i rescatistes de comtats veïns, han participat en la recerca, que ha durat sis dies.

Tasques de recerca de l’actriu Naya Rivera al llac Piru de Califòrnia, el dia 9 / AMARIO ANZUONI (REUTERS)

Amb menys de 30 centímetres de visibilitat sota l’aigua a la llum del dia, l’operació de recuperació ha sigut «un procés molt lent» fins i tot amb l’ús d’equips submarins.

Rivera va ser coneguda pel seu paper de secundària Santana López en la sèrie musical ‘Glee’, personatge que va interpretar durant sis temporades.

L’elenc de la sèrie musical, que va acabar el 2015, ha sigut colpejat per la tragèdia abans. El 2018, l’actor Mark Salling, que a ‘Glee’ interpretava el personatge de Puck, es va treure la vida abans de ser condemnat per possessió de pornografia infantil.

Notícies relacionades

Un altre actor de l’elenc de la sèrie, el canadenc Cory Monteith, va morir el juliol del 2013 per una sobredosi de drogues i alcohol.

Segueix l’Extra  a Facebook