VISITES AMB GUANTS I MASCARETA

L'alcaldessa de Miranda de Ebro deslliura de la quarantena el Ratoncito Pérez

Ha emès un ban amb el qual autoritza el rosegador a seguir amb les seves visites sempre que es comprometi «a rentar-se molt les mans»

zentauroepp52944677 ana200327140719

zentauroepp52944677 ana200327140719

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Que ningú s’espanti al veure per casa un ratolí rentant-se compulsivament les mans. L’alcaldia de Miranda de Ebro (Burgos) ha aixecat la quarantena al Rantocito Pérez perquè continuï recopilant dents malgrat el coronavirus. Sempre que es comprometi –puntualitza– «a rentar-se molt les mans» i a preparar «els elements de seguretat apropiats, com guants i mascaretes».

Així es pot llegir en el ban que firma l’alcaldessa Aitana Hernando, «en virtut de les converses mantingudes amb el Ratoncito Pérez», apunta. Així doncs, autoritza que continuï amb les seves visites a les llars de la ciutat malgrat el confinament, «al tractar-se d’un esdeveniment molt especial com és la caiguda d’una dent», justifica.

Ban de l’alcaldia de Miranda de Ebro.

Els permisos municipals s’estan expandint per diverses localitats d’Espanya. Pel que sembla, la butlla contempla ja tota la Unió Europea, va informar fa dies per Twitter l’eurodiputat González Pons davant del dubte d’un pare preocupat.

Notícies relacionades

 

No són les úniques autoritats que tracten de tu a tu amb ídols infantils. Un policia de Noreña es va fer viral al traduir als nens del veïnat una carta de Pikachu.

Temes:

Coronavirus