Un 'influencer' agafa el coronavirus després del repte viral de llepar tapes de vàter

La bloguera de moda Madame de Rosa s'encomana després de deixar les xarxes per reprendre la seva professió com a infermera per la crisi del Covid-19

1585214217306-1

1585214217306-1

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jove ‘influencer’ de 21 anys i de Beverly Hills, Califòrnia (EUA), que va participar en el repte viral de llepar tapes de vàter de serveis públics afirma que ha donat positiu en coronavirus.

El jove es va gravar fa menys d’una setmana als banys d’un aeroport llepant un vàter, en un repte que va iniciar la usuària de TikTok Ava Louise.

El diari ‘DailyMail’ ha mostrat la publicació del jove a les xarxes socials, on ell mateix ha penjat fotos en què se’l veia en un llit d’hospital. No obstant, el compte de Twitter de Larz, que així es fa dir el noi, ha sigut tancat poc després. 

Deixa les xarxes i s’encomana treballant com a infermera 

Una altra ‘influencer’, que també ha resultat encomanada pel Covid-19, tot i que per causes molt més altruistes, ha sigut Ángela Rozas, més coneguda a les xarxes com a Madame de Rosa.

Fa uns dies, la bloguera de moda va sorprendre tots els seus seguidors a l’anunciar que reprenia la seva professió com a infermera per poder, així, col·laborar a l’Hospital La Paz de Madrid davant la greu crisi del coronavirus. Una decisió que li va valer l’aplaudiment de les xarxes.

No obstant, igual que els 3.000 sanitaris que s’han vist infectats pel Covid-19 mentre lluitaven en primera línia de batalla, l’Ángela també ha contret el coronavirus, i per això ha hagut d’abandonar la seva feina a l’hospital madrileny i està molt preocupada.

La bloguera de moda ha compartit un vídeo a través del seu Instagram per traslladar la notícia als seus seguidors i no ha pogut evitar emocionar-se. «He donat positiu en Covid-19, tinc coronavirus, però estic bé, amb febre i em costa respirar i mal de cap», ha començat explicant l’Ángela, que sent els símptomes comuns al contreure el virus.

No obstant, són molt més dures les seqüeles psicològiques: «Estic abatuda perquè no puc evitar sentir-me culpable, perquè tinc la sensació d’haver sigut poc hàbil, el cas és que ja no podré ajudar a l’hospital», confessava entre llàgrimes i molt emocionada.

Notícies relacionades

Però el pitjor que porta és el sentiment de culpa perquè el seu fill ja ha començat amb símptomes: «Em sento culpable perquè el Romeo està amb símptomes i sento que l’he exposat, però l’únic que vull és recuperar-me aviat per tornar a l’hospital», sentencia la infermera.

Segueix Extra  a Facebook