CRUIXENT ALFOMBRA VERMELLA

El fil de Twitter que revela tots els 'looks' Doritos de Bárbara Lennie

El crític cinematogràfic Ramón Rey reuneix amb humor un àlbum amb les semblances dels models de l'actriu i les bosses del popular 'snack'

barbaralennie

barbaralennie

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

La imaginació pot ser una bona via d’escapament per a les llargues jornades que ens esperen reclosos a casa per afrontar la crisi del coronavirus. El crític i periodista cinematogràfic Ramón Rey (cocreador d’Estapeliyalahevisto.com i redactor de la revista ‘Cine Maldito’) ha recorregut a aquesta poderosa arma per publicar a Twitter un divertit fil que mostra l’actriu Bárbara Lennie en diferents gales i posats amb ‘looks’ molt similars a les bosses de Doritos.

El famós ‘snack’ de patates va ser creat el 1964 per l’empresa nord-americana Frito-Lay (subsidiària de PepsiCo), però l’aperitiu de ‘tortilla’ de blat de moro fregida (una còpia del ‘totopo’ mexicà) ha conquerit el món amb la seva àmplia varietat de sabors i formats. Precisament Rey ha utilitzat una desena de bosses diferents de la marca per ‘vestir’ l’actriu espanyola de pares argentins, de 35 anys, que hem vist en el cine en pel·lícules com ‘Trece rosas’, ‘La piel que habito’, ‘La enfermedad del domingo’ o ‘El Reinoe’, i a la tele, a ‘Águila roja’ o ‘Amar en tiempos revueltos’.

El tuit fixat en el perfil de Rey voreja els 2.000 ‘m’agrades’, i a molts ha sorprès la gran varietat de sabors, que ni sabien que existien, que tenen les famoses patates: xili de Jalapa, ranxer, amb caiena i formatge, xili dolç, crispetes, ‘nachos’, pebre negre...

Per a una desena d’aquests sabors el periodista ha sabut trobar la seva corresponent ‘foto bessona’ de l’actriu premiada amb un Goya el 2014 per ‘Magical Girl’:

Notícies relacionades

Rey ‘ha amenaçat’ els seus seguidors amb més fils com aquest, cosa que serà benvinguda en aquests temps de coronavirus.

Seguiu Extra  a Facebook

Temes:

Twitter