ARRELS FLUOR A PARÍS

El 'look' Billie Eilish assalta les passarel·les

El color preferit de l'artista del moment va tenyir els cabells de les models que han presentat a París l'últim del belga Dries Van Noten

lookbillieeilish

lookbillieeilish

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Marques com Gucci, Chanel Burberry s’han rendit a l’artista del moment, Billie Eilish, i han vist una bona oportunitat per connectar amb els joves de la Generació Z. L’últim dissenyador a sumar-s’hi ha sigut el belga Dries Van Noten, que acaba de presentar la seva col·lecció tardor-hivern 2020-2021 a la Setmana de la Moda de París. Malgrat la contenció i la sobrietat de les noves peces d’inspiració dels setanta que ha pujat a la passarel·la (faldilles ‘midi’, botes de plataforma i vellut), al públic li ha cridat l’atenció el ’look’ de les models, pentinades molt a l’estil de la intèrpret de ‘Bad Guy’ i les seves característiques arrels tenyides d’un cridaner verd fluor (el seu segon color favorit, després del groc).

Amb aquest mateix pentinat, la noia de portada de març de ‘Vogue’ EUA va recollir els seus cinc gramòfons en l’última edició dels Grammy, al gener, en què va arrasar amb gairebé tots els millors guardons (millor àlbum, millor àlbum vocal de pop, millor gravació, millor cançó i millor artista nova). 

Un ‘beauty look’ d’allò més ‘cool’ que ara sembla haver interpretat l’estilista Sam McKnight, creant el mateix efecte arrels verd amb plomes color neó aplicades amb un esprai. A més del verd llampant, McKnight ha utilitzat morats, blaus, vermells. El fermall l’ha posat amb un maquillatge gòtic, intens, amb els ulls i la boca molt marcats.

Notícies relacionades

No obstant, el maquillador ha explicat que el seu referent no ha sigut Eilish, sinó unes imatges fetes en els 70 per Serge Lutens. Tot i això, les comparacions amb Billie Eilish són gairebé obligades.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Moda París