carnaval

Satisfyer: la disfressa que triomfa a Galícia (i més enllà) aquest carnaval

Una botiga de Ponteareas rep més de 500 comandes de tot Europa en tan sols tres dies

satisfayer disfraz carnaval 2020

satisfayer disfraz carnaval 2020

1
Es llegeix en minuts

El carnaval 2020 a Galícia ja té disfressa estrella. Ningú li disputarà el lloc a les caretes més tradicionals de la comunitat, no obstant, si s’ha de parlar de tendències, l’Entroido té guanyador: el satisfyer. I és que cada any la festa en honor a Do Carnal compta amb un líder pel que fa a disfresses. L’actualitat, el cine, les televisió, la música... solen definir per on van els trets. Durant tot el 2019 el succionador de clítoris va fer córrer rius... de tinta. Ara també es converteix en protagonista del carnaval, tal com informa el ‘Faro de Vigo’, diari del Grup Prensa Ibérica.

Don Disfraz, una de les botigues de disfresses, complements i decoració per a festes més importants d’Espanya, va treure a la venda des del seu establiment de Ponteareas la disfressa del Satisfyer dilluns passat i, en només tres dies, ha rebut més de 500 comandes de tot Europa.

La disfressa es va publicar com a prevenda en la pàgina web de la companyia i l’acollida ha sigut tan gran que s’espera que es converteixi en un dels Best Sellers d’aquest Carnaval.

«Sabem que el Carnaval sempre és un reflex de l’actualitat i per això vam pensar que la disfressa del succionador tindria una bona acollida entre els clients, però no esperàvem un llançament així. Normalment les disfresses més venudes surten a un ritme de 50 comandes diàries a hores d’ara de campanya i en aquesta ocasió hem triplicat les xifres», explica el Roberto Domínguez, Fundador i Gerent de Don Disfraz.

Altres disfresses per a l’Entroido 2020

Notícies relacionades

A més de l’èxit de la nova disfressa, hi ha altres temàtiques que es postulen com les més venudes d’aquest Carnaval, totes aquestes molt lligades al cine i televisió. El llançament de Frozen 2 i Star Wars ha fet disparar la demanda de les disfresses dels seus principals personatges.

Les preses de Vis a Vis també van camí de ser una de les disfresses més venudes segons les tendències d’aquests primers dies de campanya, especialment a Itàlia i Espanya. A Alemanya el protagonista de la sèrie Zak Storm és el líder absolut entre els més petits.

Temes:

Carnaval