ESPECULACIONS A LA XARXA

¿Gos o cabra? Un efecte òptic impedeix veure a la primera quin animal és

La fotografia viral ronda a Twitter des que un usuari la va pujar a finals de gener sense fer cap comentari

perro

perro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La fotografia d’un estrany animal compartida a les xarxes socials s’ha fet viral per un particular efecte òptic que impedeix endevinar a la primera quina classe d’animal és. Aquest fet ha provocat que tota mena d’interpretacions hagin donat lloc a un distès debat en el qual la majoria coincideix en una sola cosa: és complicat veure’l a la primera.

La fotografia porta rondant a Twitter des que l’usuari @govindatagle la pugés sense fer cap comentari a finals de gener. En qüestió d’hores i amb més de 3.000 retuits, la imatge va començar a viralitzar-se i amb la imatge les especulacions sobre quin tipus d’animal o ésser hi apareixia.

D’entre totes les respostes –moltes, molt imaginatives–, destaca la que l’usuari @jerecosta7 ha fet referint-se a la possibilitat que fos un vedell amb alguna malformació.

Jutjant per la quantitat de retuits i ‘m’agrada’ del tuit en qüestió, més d’un va arribar a plantejar-se aquesta possibilitat.

  

Notícies relacionades

El principal motiu de tot aquest embolic no és cap altre que l’efecte òptic produït per la postura de l’animal que, per cert, és un gos, ajagut de costat amb el cap i coll girats cap a dalt i mirant de reüll.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Animals