A Miami

«¡Ajuda, ajuda, deixa'm sortir!»: els crits d'un lloro que van alertar la policia | Vídeo

Un grup d'agents va a una vivenda després de la trucada d'un veí i a l'arribar descobreixen que l'autor dels crits és un lloro

gelbwangen-amazone-b06af677-523a-4c66-9058-cda6983cdf5f

gelbwangen-amazone-b06af677-523a-4c66-9058-cda6983cdf5f

1
Es llegeix en minuts
Efe

Ensurt amb final surrealista. La Policia del comtat Palm Beach (Florida), al nord de Miami, va anar a una vivenda a rescatar una dona que suposadament estava en perill i es va trobar que era Rambo, un lloro que sol·licitava a crits ajuda. «¡Ajuda, ajuda, deixa’m sortir!», crida, pel que sembla, de tant en tant l’animal. Els oficials van arribar a la vivenda després de la trucada d’un veí terroritzat amb els suposats crits d’una dona. El fet va tenir lloc el passat 29 de desembre en un veïnat de Lake Worth Beach.

Notícies relacionades

«Els portaré els crits», va dir un home rient a quatre oficials que van arribar a la seva vivenda, segons es veu en un vídeo publicat a la pàgina de Facebook de la Policia. L’amo de l’ocell va explicar als oficials que era el Rambo el que cridava desesperadament, mentre l’animal els deia «hola».

«Els vaig presentar el Rambo als agents i tots vam riure», va dir. Va precisar que l’au té 40 anys i que la cuida des de la seva infància. «De vegades el Rambo crida ‘¡ajuda, ajuda, deixa’m sortir!’, és una cosa que li vaig ensenyar quan era petit i el Rambo vivia en una gàbia», va explicar l’amo del lloro, segons va publicar la pàgina de Facebook de l’agutzil de Palm Beach.

Temes:

Animals