VÍDEO VIRAL

Disputa amb el rei Melcior a la cavalcada de Terrasa

Testimonis de l'incident asseguren que el Rei Mag que llança caramels de manera violenta ho fa en resposta a agressions anteriors sofertes durant la desfilada de la localitat barcelonina

melchor

melchor

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actitud d’un Rei Mag durant la cavalcada d’aquest diumenge de Terrassa (Vallès Occidental) ha provocat tota mena de reaccions a les xarxes socials.

Melcior, l’anomenat Rei Blanc, ha sigut objecte de tota mena de crítiques quan, al rebre una devolució de caramels a la seva carrossa, s’ha dedicat a llançar dolços, com si fossin perdigons, al suposat (o suposats) responsables d’aquest retorn.

No obstant, membres del seguici reial han assegurat que, entre els caramels llançats pel públic, hi havia pedres i altres objectes contundents, i que el rei Melcior només s’ha dedicat a respondre a l’agressió soferta.

Una de les assistents a la desfilada reial també destaca l’«enuig» de sa majestat d’Orient, deixant constància que va ser una de les receptores d’aquests projectils dolços, que gairebé la deixen «bòrnia», assegura.

  

No obstant, hi ha qui s’ho pren a broma i assegura que no és «estúpid», sinó «contundent».

Notícies relacionades

O explica que, amb reis així, prefereix comprar-se els caramels i no que els hi donin.

Seguiu Extra a Facebook