VA RESULTAR IL·LESA

Arrestada 'la dona que no temia els lleons' del zoo del Bronx

Myah Autry, que va protagonitzar un vídeo que es va viralitzar al setembre en què es colava al recinte de les feres i ballava a pocs metres d'un lleó, ha sigut acusada d'intrusió criminal

zoobronx

zoobronx

2
Es llegeix en minuts

Myah Autry, la dona que es va colar al recinte dels lleons del zoo del Bronx (Nova York) elsetembre passat i el vídeo de la qual ballant a pocs metres de les feres es va convertir en viral, ha sigut arrestada aquest dimecres, segons ha informat el Departament de Policia de Nova York.

‘La dona que no tem els lleons’, com se l’ha anomenat a les xarxes, de 32 anys, estava en recerca i captura des que a finals de setembre va saltar la tanca de seguretat i es va colar a la fossa dels felins i, a pocs metres dels animals, es va posar a riure i a ballar. Ara, ella mateixa s’ha entregat a les autoritats, i ha sigut acusadad’intrusió criminal.

Abans, Autry havia publicat a Instagram que es personaria al Barclays Center per convertir-se en policia. També va fer una crida als mitjans. Els detectius van anar fins allà i la van detenir. En el moment del seu arrest vestia una camisa de la policia de Nova York.

Acció «irresponsable»

Des del zoològic van manifestar que el seu comportament irresponsable va ser «una intrusió il·legal que li hauria pogut causar lesions greus o fins i tot la mort».«Hi ha barreres i regles per mantenir segurs tant els visitants del zoo com el personal i els animals. Tenim una política de tolerància zero quant a traspàs i violació de barreres»

En el vídeo en què Myah Autry salta la tanca i es posa a ballar davant la fera, el lleó sembla atordit. 

«Vull acostar-me a ell», se sent que diu ella en el vídeo. «¡Bebè! ¡Hola, t’estimo!», xiuxiueja quan es posa a ballar davant d’ell.

Malgrat la perillositat del moment, la dona va resultar il·lesa, ja que el lleó no la va atacar.

Preocupació per la seva salut mental

Després de ser detinguda, va fer una breu declaració als periodistes allà congregats. «Shalom», va començar la seva declaració. Després va explicar que va decidir escalar la tanca de seguretat per «espiritualitat», i que mai va tenir por.  «No tinc por de ningú. De cap animal, de cap humà, de ningú. Llavors no, no temia el lleó perquè el lleó m’estimava. Per això va venir a mi i li vaig dir: ‘Lleó, t’estimo’», va explicar. Segons el seu parer, la dona va comentar que el felí mai li hauria fet mal «perquè ella i l’animal són un».

Notícies relacionades

Familiars i amics han declarat a diversos mitjans que estan preocupats per la salut mental de la dona.

Segueix Extra  a Facebook