SOL·LICITUD DE PATENT

Una empresa canadenca desenvolupa una 'capa d'invisibilitat' per a ús militar

El material, que és «molt fi i econòmic», pot ocultar des d'una persona fins a un vehicle o un edifici

invisible

invisible

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una companyia canadenca de camuflatge militar ha anunciat la sol·licitud de patent d’un material que permet ocultar objectes en l’espectre visible, és a dir, que els fa invisibles.

Es tracta d’un material de flexió lleuger al qual ha denominat Quantum Stealth. L’empresa, Hyperstealth Biotechnology Corp., ha sol·licitat fins a quatre patents relacionades amb aquest innovador material.

Segons un comunicat de la companyia, el material no només oculta un objectiu en l’espectre visible, sinó que demostra que també es dobla en l’infraroig ultraviolat, infraroig i d’ona curta mentre bloqueja l’espectre tèrmic, convertint-lo en una veritable ‘capa d’invisibilitat de banda ampla’.

A més, «no hi ha font d’energia, és molt fi i econòmic» i pot ocultar des d’una persona, un vehicle i naus espacials i fins i tot edificis. «La peça de Quantum Stealth pot funcionar en qualsevol entorn, a qualsevol estació, a qualsevol hora del dia o de la nit, una cosa de la qual cap altre camuflatge és capaç», afirma Hyperstealth Biotechnology Corp., amb seu a Vancouver. La patent sol·licitada discuteix fins a 13 versions del material.

El CEO de Hyperstealth Biotechnology Corp., Guy Cramer, és l’inventor de les quatre sol·licituds de patent.

Notícies relacionades

La companyia ha publicat diversos vídeos de demostració del seu invent, que es poden veure a la seva pàgina web.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Canadà