AMB SENTIT DE L'HUMOR

L'hilarant relat de dues dones argentines perdudes a la selva

Dues germanes de 62 i 67 anys graven un divertit vídeo en el qual demanen ser rescatades

abuelas2

abuelas2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La història, amb final feliç, de dues germanes argentines de 62 i 67 anys que van estar dos dies perdudes a la selva tucumana s’ha viralitzat a l’Argentina a causa del divertit relat de les dones, que van gravar un vídeo en el qual demanaven ajuda per ser rescatades.

Mónica i Claudia López van llogar un vehicle per visitar la muntanya de San Javier, a la província argentina de Tucumán, diumenge passat. Volien visitar una cascada i van acabar passant 48 hores a la selva, dormint "penjades de dos arbres" i sobrevivint gràcies a mig paquet de pa de pessic i a l’aigua que portaven per preparar mate. "Que ens vinguin a rescatar ja. Volem tornar", demanen en el vídeo, en què apareixen, espatlla amb espatlla, calmades malgrat la situació.

Sense perdre el sentit de l’humor

Els seus telèfons mòbils no tenien cobertura i només servien per il·luminar en la foscor. Sense perdre el sentit de l’humor, les dones relaten que estan en un bosc "preciós" i que al camí cap a la cascada va anar "tot bé, fent fotos i bla bla bla", però al sortir d’allà es van perdre per una zona de "pedretes". "Al sortir, no vam saber què fer", afirmen. 

Notícies relacionades

"Estem esperantque algú ens rescati. No tenim ni la més punyetera idea de com merda sortir d’aquí", diuen. "Ens hem fet mal per tots costats", expliquen, i repeteixen el crit d’ajuda: "Déu vulgui que algú enviï aquest missatge i ens vinguin a rescatar".

Dues nits van passar perdudes. Va ser el fill d’una d’elles qui, a última hora de diumenge, va donar la veu d’alerta. Policia, bombers, agents forestals van iniciar llavors una operació de recerca. Va ser gràcies al senyal dels telèfons mòbils que van aconseguir localitzar l’última ubicació de les dones i trobar l’automòbil. A partir d’ahir, se les va trobar a la zona de la Cascada del Río Noque, a cinc quilòmetres de l’entrada del camí que van seguir.