HA ACTUAT EN CINC ENLLAÇOS

Texas busca una "lladre de casaments en sèrie"

Es fa passar com a convidada, es fotografia amb els nuvis i després s'emporta els regals

Una organització ofereix una recompensa de 4.000 dòlars per a qui aporti informació sobre la sospitosa

ladronabodas

ladronabodas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia de Texas està buscant una dona acusada d’emportar-se els regals dels nuvis en diversos casaments del sud de l’estat. Pel que sembla, la sospitosa s’hauria presentat en almenys quatre enllaços des del desembre de l’any passat, sense invitació, alcomtat de Comal i en una altra cerimònia alcomtat de Kendall.

Una organització de voluntaris que recull denúncies ciutadanes, Comal County Crime Stoppers, ofereix una recompensa de 4.000 dòlars per qualsevol informació que condueixi a la detenció d’aquesta lladre.

"No permetem que arruïni el dia més especial de ningú, i portem a aquesta intrusa davant de la Justícia", ha publicat en una nota a Facebook aquesta associació.

Captada per les càmeres de seguretat

També busca aquesta lladre la policia del comtat de Comal, que la té en la seva llista de ‘més buscats’ des del desembre. També ha penjat a la seva pàgina de Facebook informació sobre aquesta especialista del furt, així com imatges de la sospitosa preses per càmeres de seguretat.

Notícies relacionades

Segons un agent del comtat, en declaracions a la cadena Fox de San Antonio (Texas), "el passat 3 d’agost van ser assaltats dos casaments diferents amb hores de diferència".

Una de les parelles li ha explicat a la cadena NBC que van descobrir que els faltaven regals quan ja estaven a la lluna de mel, ha recollit la BBC. Són Brittany Flores i el seu marit, Andy, que afirmen reconèixer la dona de les imatges captades per les càmeres de vigilància. Els nuvis asseguren que els van sostreure centenars de dòlars en efectiu i diversos milers més en xecs i targetes de regal.

Temes:

Texas