ACTOR EN TRANSFORMACIÓ

El nou aspecte de Colin Farrell

L'actor llueix cresta, barba i treballa molt al gimnàs

lmmarco49437683 190814140533

lmmarco49437683 190814140533

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor Colin Farrell, de 43 anys, llueix aquest estiu un aspecte diferent del que ens té acostumats. L’irlandès ha sigut fotografiat a Los Angeles amb cresta, barba, bigoti i uns quilos de més guanyats a força de visitar el gimnàs. Una imatge molt diferent de la que lluïa la primavera passada, quan va estrenar 'Dumbo', la pel·lícula de Disney. 

Notícies relacionades

Farrell està immers en el rodatge d’una nova pel·lícula d’acció, 'The Gentleman', que s’estrenarà l’any que ve. Un guió dirigit pel britànic Gay Ritchie entorn d’un capo de la droga, en què comparteix cartell amb Matthew McConaughey.

Després de rodar diverses pel·lícules seguides, Farrell va ingressar l’any passat de nou un temporada en una clínica de desintoxicació pels seus problemes d’addicció. "Hauria d’estar en una làpida", se sincerava l’actor en una entrevista recent. "Vaig passar uns anys net, però és veritat que no he sabut gestionar bé els meus problemes d’ansietat", reconeixia. Farrell va buscar per primera vegada un tractament per a les drogues i l’alcohol el 2005, després d’admetre que bàsicament havia estat "borratxo o drogat des que tenia 14 anys".