terminal 4

Espectacular accident a l'aeroport de Barajas: dos cotxes xoquen i un fa voltes de campana

3ea3ee3f-6799-4037-b15f-52e371e1d996-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un aparatós accident, en el qual no hi va haver ferits, es va registrar el passat dia 1 a l’aeroport de Barajas quan una furgoneta va col·lidir amb un altre vehicle tipus ‘pick up’, que va donar dues voltes de campana, mentre es desplaçaven per la pista d’aterratge de la Terminal 4.

Segons ha informat a Efe un portaveu d’Aena, la col·lisió dels dos vehicles conduïts per dos treballadors de l’aeroport, que va ser captada per les càmeres de seguretat de la instal·lació i es va fer viral a les xarxes socials, només va provocar danys materials, sobretot a la camioneta.

Notícies relacionades

En el vídeo s’observa a un vehicle groc en marxa que intenta esquivar una furgoneta blanca que s’aproxima en direcció perpendicular. No obstant, el conductor del vehicle groc no aconsegueix esquivar l’altre, i és envestit i com a conseqüència fa dues voltes de campana per la pista de la terminal.

Després de l’accident, als dos conductors, que van estar conscients a tota hora, se’ls va traslladar a l’hospital perquè se’ls practiqués una revisió de rutina i van ser donats d’alta al cap de poc temps.