JULIETA MODERNA

Rosalía, musa del calendari Pirelli

La cantant participa en una sessió que evoca el drama de Shakespeare

fc5c5f27-2c4b-43e0-a02d-e9a3aacd5d42-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rosalía, als 25 anys, s’ha convertit en un fenomen imparable a tot el món gràcies a l’èxit que ha recollit amb el seu primer disc, 'El mal querer', i amb alguns ‘singles’ que ha estat traient durant tot aquest temps, com 'Con altura', junt amb J. Balvin. I el fenomen de la catalana ha arribat fins al calendari Pirelli.

La cantant protagonitzarà un dels seus mesos de l’any 2020. Pirelli ha comptat amb el fotògraf Paolo Roversi i el seu 'Looking for Juliet' (Buscant la Julieta), on ha involucrat actrius i cantants del panorama internacional per donar vida a la Julieta, la protagonista del drama de Shakespeare.

Notícies relacionades

Junt amb Rosalía apareixen Emma Watson, Kristen Stewart, Claire Foy, Mia Goth, Stella Roversi, Indya Moore i Yara Shahidi.

Pirelli ha pujat un vídeo a les seves xarxes socials on podem veure com ha sigut part del procés de creació del calendari, a París i Verona. A més, es veu les protagonistes recitant fragments de la tragèdia de Shakespeare de forma natural, amb la seva roba casual. "Encara estic buscant la meva Julieta i la buscaré tota la vida. Perquè al final la Julieta és un somni", explica el fotògraf.

Temes:

Rosalía