PROGRAMA DE NATIONAL GEOGRAPHIC

El xef Gordon Ramsay enfurisma els animalistes per caçar i menjar-se una cabra salvatge

El famós cuiner britànic estrena amb polèmica un nou espai de fogons que el portarà a viatjar a remotes regions del planeta

ramsay

ramsay

2
Es llegeix en minuts

Gordon Ramsay, el xef més cridaner de la tele, amb permís de Chicote, és al centre de la diana dels animalistes per caçar una cabra salvatge, cuinar-la i menjar-se-la en el seu últim programa, 'Uncharted' ('Fora de carta'), en el qual combina fogons i exploració recorrent les regions més remotes de la Terra per al canal National Geographic.

Durant el seu viatge per terres de Nova Zelanda, el famós cuiner britànic va conèixer les tradicions típiques maoris. La xef Monique Fiso li va explicar com la seva gent són "caçadors que cullen i cacen el seu propi menjar a les muntanyes, els boscos i l’oceà". A continuació li va demanar que cacés una cabra salvatge i que la preparés per sopar.

Després de matar l’animal, Ramsay el va servir amb gelatina, baies i herbes agafades de la muntanya per ell mateix. Els comensals de Ramsay exclamen: "¡Perfecte!".

Molts defensors dels animals han reaccionat ràpidament a les xarxes socials. "Molt bé, segueix fent la volta al món assassinant els animals típics de cada regió", ha escrit un tuitaire. "T’odio a tu i el teu programa"; "Estava mirant canals i vaig veure Gordon Ramsay assassinant una cabra, és la pitjor persona del món", diuen altres usuaris indignats. Alguns han elevat la seva queixa a PETA (Persones pel Tracte Ètic dels Animals) –amb milions de seguidors a tot el món– perquè prengui mesures contra el programa.

El nou programa de Ramsay ja va aixecar polseguera la setmana passada, quan es va anunciar que al Perú el cuiner prepararia un plat a partir d’un conillet d’Índies.

Des de la vall Sagrada dels Inques al Perú fins a l’Atles marroquí, Ramsay explorarà cultures i tradicions dels llocs que visiti, i acabarà desafiant un xef local per demostrar el seu aprenentatge. 'Gordon Ramsay: Fora de carta' s’emetrà a National Geographic els divendres d’agost, començant el pròxim dia 2, a les 16.00 hores.

Notícies relacionades

Amb sis entregues en total, el xef explorarà Nova Zelanda, el riu Mekong a Laos, l’illa de Maui a Hawaii o Alaksa, així com la vall Sagrada dels inques o l’Atles. L’últim episodi de 'Gordon Ramsay: Fora de carta' s’emetrà el divendres 6 de setembre.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Twitter