Un fil a Twitter denuncia la "impotència" dels veïns davant del turisme de borratxera a Barcelona

Una usuària de la xarxa social relata una escena d'incivisme al Raval

elipons

elipons

3
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Una usuària de Twitter ha denunciat a la xarxa social la "impotència" delsveïns de Barcelona davant delturisme de borratxera. Es tracta de Maria Serrano, que viu al Raval barceloní, que ha narrat a través d’un fil de Twitter una escena d’incivisme protagonitzada per uns presumptes turistes.

La història se suposa que passa la matinada (5.30 hores) de dilluns a dimarts, quan la usuària de Twitter està treballant a casa seva i la interrompen uns crits en francès "d’uns nois clarament borratxos". Instants després, descobreix que s’allotgen al pis de davant de casa seva i veu com un d’ells comença a vomitar per la finestra cap al carrer. "Em quedo fastiguejada i flipada, i farta de la impotència que vivim l*s residents davant d’aquest tipus de turistes cada dia", escriu al fil, que incorpora imatges en què es veuen els turistes. "Ell em veu [gravant-lo] i se’n va. Missió complerta, perquè no tinc interès a discutir amb ell ni cridar-li per la finestra amb el barri dormint", segueix la usuària de Twitter. 

En aquell moment, un amic del protagonista del primer vídeo, el que vomita. "L’amic em diu alguna cosa, no sé què perquè està borratxo i xampurreja anglès, em sona una mica a Ozores. Jo li dic que no siguin porcs, que no es vomita al carrer, sinó al bany (l’hi explico per si de cas no fos pràctica al seu poble) i que si els agrada la ciutat han de cuidar-la", exposa la veïna del Raval. "L’amic m’hauria pogut dir: 'És veritat, ho sento', per exemple, però el que em diu és, amb to de borratxo sobrat: ‘Don’t talk to me’. I llavors jo em cago en la meva vida i li dic que si prefereix, parlo amb la policia, però l’hi dic sabent que la policia què. La policia RES", afegeix. I denuncia: "La policia al meu barri està per als desnonaments i per al que unes amigues anomenen ‘allò sòrdid’".

El fil finalitza assegurant que no és la primera vegada que li passa una cosa així.

Notícies relacionades

A continuació, el fil complet:

 

Temes:

Twitter