Vist a Twitter

L'experiència "increïble" d'una dona nedant amb una medusa gegant

La biòloga britànica Lizzie Daly va compartir imatges del moment, en què mostrava que l'exemplar era igual de gran que ella

Assegura que no és perillosa i que la seva picada és lleu: "¡Quina meravella!"

medusa

medusa

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

"¡Sí! ¡Quina meravella! ¡Quina experiència tan increïble!" Lizzie Daly acabava de nedar durant una hora amb una medusa gegant, de la mida del seu cos, quan va sortir a l’aigua per celebrar l’experiència. "Mai havia vist una cosa tan gran". 

Aquesta biòloga britànica nedava a la costa anglesa durant la Wild Ocean Week com a recaptació de fons per a la Marine Conservation Society, una organització creada per ella mateixa per documentar espècies marítimes.

Precisament abans de finalitzar es va trobar amb una espècie que mai havia vist. De la foscor, de l’aigua tèrbola, va emergir una medusa de metre i mig. Durant una hora i junt amb el seu company Dan Abbott, que va documentar-ho tot en fotografies i vídeo, va nedar amb l’exemplar que es deixava veure per les costes de Cornualla, a Falmouth (Anglaterra). 

Notícies relacionades

"Vaig mirar dues vegades", explica a ‘The Guardian’. No creia el que estava vivint. "És més gran que qualsevol altra medusa que haguéssim vist abans, sembles molt petit al seu costat. És una experiència que mai oblidarem". 

Tenen vuit braços volants i tentacles urticants, però malgrat la seva aparença asseguren que no és perillosa. "Té una picada molt lleu i no és cap amenaça per a les persones. És majestuosa", recalquen. 

Temes:

Twitter