SOLUCIONAT EN UNA HORA

Twitter té una caiguda a nivell mundial

El major nombre d'usuaris afectats es concentren a Europa Occidental (el Regne Unit, sobretot) i Amèrica del Nord

tw

tw

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La xarxa social Twitter ha patit aquest dijous a la nit una caiguda a nivell mundial, que ha afectat sobretot Europa i els Estats Units, on els usuaris que han intentat accedir-hi han rebut el missatge de "hi ha hagut una fallada tècnica" i no hi han pogut entrar. La fallada generalitzada ha començat cap a les 9 de la nit, hora espanyola, i ha acabat una hora després.

Imatge de l’error / twitter

El portal especialitzatDownDetectorha situat els focus de la "caiguda" del servei en els cinc continents, tot i que el major nombre d’usuaris afectats es van detectar a Europa Occidental (el Regne Unit, sobretot) i Amèrica del Nord (on també es concentren la major part de tuitaires), amb focus secundaris al Japó, el Brasil, l’Índia, l’Argentina, Colòmbia i el Perú, entre altres països.

Notícies relacionades

La setmana passada, les aplicacions propietat de Facebook WhatsApp, Instagram i Messenger, a més de la mateixa xarxa social, van tenir també una "caiguda" del servei a nivell mundial que va impedir als usuaris publicar i descarregar fotografies en aquestes aplicacions.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Twitter