Vist a Twitter
Paelles horroroses i melmelada de xoriço: aquest és el compte de Twitter contra les aberracions gastronòmiques
Les xarxes socials ja tenen autoritats a qui poder denunciar els pitjors menjars o a qui es presumeix de cuinar malament
zentauroepp16179912 barcelona 7 06 2011 restaurante 7 portes en la foto pa181006173139 /
El Cuerpo Nacional Gastronómico ha arribat per salvar-nos. Faltaven autoritats que posessin ordre a les aberracions en la gastronomia a nivell mundial, però especialment quan parlem del menjar espanyol que tantes batalles ha generat a les xarxes socials.
A través de Twitter, aquest compte busca persones amb antecedents. Pots delatar qui vulguis perquè segur que tens algú al teu entorn que cometi errors garrafals en la gastronomia. ¿Algú que presumeix de cuinar malament? Posa’t en contacte amb ells:
🔴¡Pedimos colaboración ciudadana!
— Cuerpo Nacional Gastronómico (@CNGastronomia) 3 de julio de 2019
Buscamos sujetos con antecedentes por aberración gastronómica.
👉🏼Si sabes de alguien mencionanos en sus publicaciones donde presuman de cocinar mal.
👉🏼Da RT para llegar a más público y ayudar a acabar con los malos.
CNG.
L’objectiu és acabar amb les males pràctiques i denunciar les aberracions constantment provoquen polèmiques justificades.
España está harta de tener que ver día sí y día también aberraciones gastronómicas, por ello nació este cuerpo y por ello hoy lanzamos el hashtag #StopGastroterrorismo.
— Cuerpo Nacional Gastronómico (@CNGastronomia) 4 de julio de 2019
👉🏽Luchemos juntos por la gastronomía
La pizza més terrible mai vista.
El sandvitx de paella.
¿Sabes qué es peor que una paella con chorizo? Hacer un sándwich de Spanish paella y venderlo.
— Cuerpo Nacional Gastronómico (@CNGastronomia) 4 de julio de 2019
👉🏽El mayor foco de gastrotráfico se encuentra en las playas de magaluf y en guirilandia, y está penado con seis años limpiando hoyas.
Piénsatelo dos veces. pic.twitter.com/DM0P610o5X
El sucre a la pasta.
— 𝗜𝘀𝗺𝗮𝗲𝗹 (@ismalamasia) 4 de julio de 2019
La melmelada de xoriço.
Estamos acostumbrados a ver mermelada de fresa, melocotón, frambuesa... Pero en Guirilandia tienen una especial obsesión por el chorizo, llegando a convertirlo en mermelada.
— Cuerpo Nacional Gastronómico (@CNGastronomia) 4 de julio de 2019
👉🏽El chorizo mejor en bocadillo, o si no la única mermelada que vas a probar va a ser la de la cárcel. pic.twitter.com/wtXl1ZEcRC
Paelles amb pernil.
"Paellas" con jamón en el Soho londinense, by @DeEnriqueTomas 🙈 #paella #london #madredelamorhermoso pic.twitter.com/U9QIFH4nMy
— Oscar Tomasi (@OscarTomasi) 20 de enero de 2019
Les patates fregides amb gust de paella.
@CNGastronomia y con esto que hacemos 🤣? pic.twitter.com/3dCkM0nKcT
— Benjamin Beser 🐢🍁🇪🇸 (@BenjaminBeser) 4 de julio de 2019
O de pop a la gallega.
Despues de las patatas sabor Paella valenciana, a huevo frito y demás... ahora nos llegan las Patatas pulpo a la gallega. Ya podemos alimentarnos solo con patatas fritas 😱 pic.twitter.com/DFaumZBkkh
— Cova Morales (@comoju) 4 de julio de 2019
El pa de pessic radioactiu.
— ordure bizarre (@ordurebizarree) 2 de julio de 2019
Per no parlar de l’excés de creativitat que porta a fets indescriptibles.
Notícies relacionadesEn definitiva, infinitat d’aberracions que s’han d’aturar. De moment, ja hi ha algun detingut.
Gracias a la colaboración ciudadana hemos conseguido identificar y detener a este delincuente. https://t.co/3r9sAhoc1H
— Cuerpo Nacional Gastronómico (@CNGastronomia) 1 de julio de 2019
De tan tips que estan d’aquests errors, ha nascut un cos nacional present a les xarxes socials, on cada vegada hi ha més persones disposades a col·laborar.
Hace tan sólo un día que abrimos el cuerpo y ya sois muchos los que confiáis en nosotros.
— Cuerpo Nacional Gastronómico (@CNGastronomia) 3 de julio de 2019
¡Muchísimas gracias! pic.twitter.com/PwUVpJRq9h
-
- Salut pública Els metges avisen de l’expansió de la tinya entre els joves
- Al metatars Què és el neuroma de Morton, la malaltia que pateix Letizia: símptomes i causes
- MEDI AMBIENT La Guàrdia Civil ratifica que les dades de la incineradora del Besòs són "incoherents"
- Perfil Yin Tongyue: L’empresari que va confiar en Barcelona per entrar a Europa
- agenda de BARCELONA Roses i literatura per a un gran Sant Jordi
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- 23 d’abril Portes obertes del Sant Jordi 2024 a Barcelona: 14 edificis emblemàtics per visitar gratis
- Setmana salvatge ⁄ Restaurant Week 2024 ⁄ La Creativitat més ‘salvatge’
- del 19 al 28 d’abril Setmana Medieval de Montblanc