Vist a Twitter

La salutació còmica de Donald Trump que recorda una escena d''El gran dictador' de Chaplin

Les xarxes recuperen aquesta escena del president nord-americà amb motiu de la seva visita a Corea del Nord

afp 1i32tw

afp 1i32tw / BRENDAN SMIALOWSKI (AFP)

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

La realitat s’assembla cada cop més a la ficció, i a captar aquests moments no hi ha canal més ràpid que les xarxes socials. Els tuitaires estan atents a qualsevol moviment o gest ressenyable, i per això la política és l’objecte més preuat. 

La històrica visita de Donald Trump a Kim Jong-un, la que suposa la primera presència d’un president nord-americà a Corea del Nord, ha donat peu a recordar un dels grans moments en aquest sentit. 

El 2018, durant una trobada que tots dos van tenir a l’illa singapuresa de Sentosa, Donald Trump va protagonitzar una escena pròpia de Charles Chaplin. En ella, saludava un dels generals del president nord-coreà en una escena tan còmica que va donar lloc a moltes bromes. Ara, les xarxes l’han recuperat:

Se trata de una similitud a la escena de 'El gran dictador' de Charles Chaplin, y que los usuarios han querido recordar.

Alguno se atreve a adelantar que esta película avanzó muchas más cosas que Los Simpson, serie que tiene fama de contar hechos históricos años antes de que sucedan (y que incluso adelantaron la presidencia del propio Trump).

Notícies relacionades

Lo cierto es que no es la primera vez que se relaciona a Donald Trump con Charles Chaplin. 

Y para sorpresa y giro inesperado, la presencia del ahora presidente de EEUU aplaudiendo a Chaplin en primera fila.